Bloggen skifter ham og navn

TORE STRØMØY 

I løpet av kort tid vil Tore på sporet-bloggen skifte ham. Dette skjer samtidig som vi lanserer en helt ny programserie. Vi fant ut at vi ikke trengte en egen blogg for «Det må jeg gjøre før jeg dør», så heretter vil bloggen huse både dette og Tore på sporet. Og navnet, Tore-bloggen selvsagt.

Lørdag 15 januar klokka 21.15 går første program i serien «Det må jeg gjøre før jeg dør» av stabelen. Dette er min helt nye tv-serie. Den handler om hva vi bruker livet vårt til, og vi hjelper folk med å få livsdrømmer oppfylt. Jeg tror allerede nå jeg kan love mange hyggelige tv-stunder framover. Vi har reist verden rundt i ett år for å lage denne serien, og vi er mektig spente forn premieren neste lørdag.

Over helga vil som sagt bloggen skifte ham. Fra å være Tore på sporet-bloggen, blir den nå Tore-bloggen, og vil være en blogg for både Tore på sporet og Det må jeg gjøre før jeg dør. Og ellers for alt jeg lager på tv. Vi så ingen grunn til å lage to blogger. Ikke facebookprofil heller, så framover vil Tore på sporets facebookside også handle om det nye programmet. Men siden mange kaller meg Tore på sporet, beholder vi det navnet.

DSC_4002

I uka som kommer vil vi begynne å legge ut stoff om den nye serien. Vi vil vise deg bilder, presentere vignetten og den nye vignettmelodien , pluss mye annet som bare dere her på bloggen får lese og se. Så pass på at du begynner å besøke oss jevnlig igjen. her på bloggen vil dere få mye ekstra også etter programmene. I tillegg til bilder, vil vi også legge ut ekstrafilmer og fortelle deg hvordan vi oppfylte drømmene. Når vi i første program skal ut i Sahara, kommer vi til å fortelle deg hva du må gjøre om du vil oppleve det samme.

I det første programmet skal vi som sagt på en veldig spesiell reise til Sahara. Under finner du et bilde fra den turen. Du bør ikke gå glipp av filmen. Vi skal også ha en prat med musikalstjernen Heidi Ruud Ellingsen. En meget reflektert dame som vet hva hun syns er viktigst i livet. Under finner du et bilde av henne og programlederen. Så det er bare å begynne å telle ned til den 15’de

DSC_3299

Møte med en innbygger av Sahara

Heidi 4

Det blir et annerledes møte med musikalstjernen Heidi Ruud Ellingsen

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Bloggen skifter ham og navn

  1. Eli Anne Fagerslett sier:

    jeg gleder meg til hvert program,utrolig, jeg både flirer og gråter

  2. Amund Roar Munkelien sier:

    hey tore=)
    jeg er en ung mann på 25år som bor på Dokka, jeg har celebralparce men jeg kan gå=)

    det jeg ville gjøre før dør, å møte sissel kyrkjebø for å synge sammen med henne!!

    kan du hjelpe meg å møte sissel kyrkjebø?? tore

    vennlighilsen fra meg Amund Roar Munkelien
    rudsgata 12
    2870 Dokka

    mitt mobil nr er:48225330

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *