"Tore på sporet" også på dansk tv

DSC_0907Bilde: Denne uka fikk danske tv-seere se og høre Koreanske Kang historie. Et program som har rørt mange seere.

Siste vinters «Tore på sporet-serie» sendes i sommer og høst i Danmark. Det er Danmarks radio, DR1 som har satt opp hele serien på sitt sendeskjema. Dette har ført til at redaksjonen har fått både skrytemail og etterlysninger fra nabolandet i sør. 

Tore på sporet går altså for tiden på Dansk fjernsyns. Alle de åtte nye episodene fra sist høst/vinter skal sendes, og for noen dager siden gikk episode tre, som handlet om koreanske Kangs leting etter sin sønn i Norge. En episode som fikk danske Nina Jørgensen til å gå inn på Tore på sporet-bloggen og legge igjen følgende hilsen:

«Hej Tore. Jeg er en seer fra Danmark. Jeg syntes at programmet er noget af det bedste jeg nogen sinde har set. Jeg har i dag d.31.07.10. set udsendelsen hvor du hjælper en koreansk mor med at finde sin søn i Norge. Sjældent har jeg tudet så meget over et program i tv, som jeg har tudet i dag. Fantastisk. Tak for et skønt program. »

Dermed fikk også seerne i Danmark møte både Kang i Korea og familien Rinde -Tveit ved Sognefjorden. I trillegg har redaksjonen også fått inn en mail med etterlysning fra Danmark.

DSC_0892Bilde: Kang , sammen med sønnen Bjarte og hans Norske familie i vakre Vik kommune i Sogn og fjordane.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *