Etterlyser publikumer fra Melodi GP i Oslo.

Eurovision stemning i Telenor Arena 2010Bilde: Kjell Gunnar Nilsen (i midten) etterlyser damen til venstre på bildet. Begge var publikum under Eurovisionfinalen i år.

 Kjell-Gunnar Nilsen (38) fra Haugesund, og bosatt på Furnes på Hedmark var en av mange tusen heldige som fikk oppleve Meldodi Grand Prix finalen i Teleonor arena i mai. Nå etterlyser han den hyggelige damen som satt ved siden av han under sendinga. Kan du hjelpe ham?

 Kjell Gunnar skriver:  Jeg og kjæresten min Johnny Berg var publikum under Eurovision Song Contest finalen i Telenor Arena den 29 mai i år, og satt på rad 21. Der kom vi i snakk med hun som satt ved siden av meg. Vi hadde en kjempe hyggelig prat både før og under finalen. Vi snakket blant annet om at hun hadde opplevd Elvis Presley på konsert i USA på slutten av 70-tallet. 

Men glemte og spørre hva hun het da vi skulle gå ut av salen etter programmet var slutt! Derfor håper jeg at noen der ute vet hvem hun er, fordi jeg vil gjerne holde kontakten videre med henne. Hart lagt ved et bildet av henne og oss. Jeg er i midten med rosa Bobbysocksbriller og rosa Boa og typen min Johnny er ved siden av til høyre. 

Vet du hvem denne damen er, send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no , så skal vi videreformidle navn og nummer til Kjell Gunnar Nilsen.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *