Vigdis fra Lakselv synger fortsatt – i Stavanger!

Juni 2009 067Bildet:  Jenta fra singelplaten, Vigdis Bruheim Andersen, tidligere Olsen fra Lakselv og Lill-Evy Ravndal (th). Bildet tatt i Stavanger i fjor.

Våre lesere trengte ikke lang tid på å oppklare Vigdis-mysteriet fra singelplata fra 60 tallet. Sangerinnen heter Vigdis Bruheim Andersen (52)og bor i dag på Nærbø utenfor Stavanger. Da hun ga ut platen het hun Vigdis Olsen. Og Vigdis synger fortsatt.

 

Denne mailen fra Lill-Evy Ravndal Josefsen dukket opp kort tid etter at saken ble lagt ut:

Hei » Tore på sporet»,

 «Denne Vigdis vet jeg veldig godt hvem er! Min gode venninne fra unge år i Lakselv, dengang Vigdis Olsen. Vi gikk de siste årene på barneskole, og på ungdomsskole sammen. Jeg fant henne igjen på Jæren for 12 – 15 år siden!
Hun synger enda, masse! Og har gitt ut en cd under navnet «Vicky`s», i Stavanger. Hun ble meldt på til en sang – konkurranse der Jan Fredrik Karlsen var dommer. Hun kom ikke videre der, men har en fantastisk Soul – Blues stemme»

Og like etter kom denne koselige hilsnen på mailen : «Heisann, mitt navn er Tonje Bruheim Andersen, å jeg vet veldig godt hvor Vigdis er. Hun er Mammaen min, å bosatt på Nærbø utenfor Stavanger! Hun er 52 år og har faktisk ikke hund 🙂 »

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Vigdis fra Lakselv synger fortsatt – i Stavanger!

  1. jørn johansen sier:

    Litt spesiellt å lese dette. Antar Vigdis er «lille» Vigdis etter min søster Vigdis som da var «store» Vigdis. Husker vi fikk en singel på 60 tallet som «lille» Vigdis hadde spillt inn

  2. Vigdis og jeg var med i en talentkonkuranse i Stavanger for mange år siden. Jeg husker at hun het Olsen den gang og har ofte lurt på hvordan det gikk med henne. Ble så glad da jeg fant henne inne på facebook og da gikk praten om musikk,veldig koselig etter snart 40 år 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *