Søker klassekamerat Aleksander fra Rønvik 1985

etterlyse-logo

Pål Andre Pedersen, i dag bosatt i Bjørnevatn i Finnmark, trenger hjelp til å finne kompisen Aleksander fra barneskolen i Rønvik i 1985. På grunn av et hjerneslag da han var 9 år, måtte Pål Andre lære seg det meste på nytt igjen. Nå har minnet om kompisen dukket opp. Kan du hjelpe Pål Andre med å finne skolekameraten?

Pål Andre skriver: Jeg er funkjonshemmet gutt på 30år. Jeg gikk på rønvik barneskole i 1985-og fikk god kontakt med en som heter Alexander. Men alt jeg husker fra den tiden er at vi hadde ei lærerine som heter Vanja Vangsfjord,og  at vi dengang  bodde i Rønvika, Lagårsveien31 i Bodø.

Jeg fikk hjerneslag da æ var 9år gammel,alt måtte læres på nytt,og da kom etterhvert et minne opp om en kompis æ hadde mye kontakt tiligere. Jeg har funnet igjen mange gamle venner på facebook,men desværre er det ingen som husker hva Alexander-Aleksander heter til etternavn. Så dær stopper alt desværre. Tenker ofte på hvor han er i verden, men som sakt, her stopper alt. Håper noen kan hjelpe meg med å finne ut hva Aleksander heter til etternavn, og kanskje hvor han er i dag.

Har du et tips: send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no så skal vi videredende det til Pål Andre Pedersen. Kanskje finnes det et klassebilde også?

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *