Hvor er Annikens ungarske bestefar?

UngarnpappaBilde: Dette er Annikens far, som skal ligne veldig på sin ungarske pappa.

Anniken Grønheim leter etter sin ungarske bestefar som hun aldri har møtt. Hun vet svært lite om han, men mener han bodde i Oslo på 1980 tallet, da han jobbet i en storkiosk i Vika. Han er trolig født rundt 1940-45. Anniken har lagt med et bilde av sin far (over) , som skal ligne mye på sin ungarske far.

Anniken skriver:  Jeg leter etter min biologiske bestefar.Altså faren til min pappa. Det er jeg og søstrene mine som vil finne han. Jeg har hørt han er fra ungarn og jobbet i en «storkiosk» i vika i oslo på 80 tallet. Mulig adr er Munkedamsveien. Han er født ca 1940-45.

Pappaen min husker ikke navnet hans, siden de bare har møtt hverandre en gang,da var pappa 18 år. Så dette er rundt 30 år siden. Pappa mener og huske at faren hans på den tiden var gift med en flyvertinne og hadde 2 barn i tillegg til pappa. Er ikke stort mere jeg vet. Håper så inderlig at han lever og at vi kan møtes,dette har jeg ventet på i 20 år.

Nå som jeg har fått to fine barn selv  vil jeg gjerne møte han. Vi er 4 søstre som alle vil møte han.Han har da 4 barnebarn og 2 oldebarn. Om han vet om oss vet jeg ikke. Legger med et bilde av pappaen våres,alltså sønnen til bestefar som vi leter etter.Pappa sa at faren hans og han selv var veldig like ihvertfall for 30 år siden,så bruk gjerne bilde.
 
Har du tips om denne mannen, skriv en mail til tore.paa.sporet@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *