Søker bortadoptert bror!

Eirin Helen og Kjellaug er to av i alt 4 søstre, som søker en bror de aldri har sett. Broren ble adoptert bort. Han har senere prøvd å kontakte sin biologiske mor, men på grunn av moras problemer, ble det ikke noe kontakt. Nå ønsker de fire søstrene å finne broren sin.

Jentene skriver: 

Mellom 1967 og 1969 reiste mamma fra Hammerfest og fødte en gutt i Trondheim,- der ble han adoptert bort med det samme. Han tok kontakt og hadde litt brevforbindelse med mamma på midten av 80-tallet, men pga hennes alkoholvaner mislyktes de i å opprettholde kontakten. Alt hun husker er at han het Jan erik, Eirik eller Erik.
(mamma sier nå hun er sikker på det var i 1967 og at han heter bare Eirik. Men vi vet ikke helt om hun husker dette helt korrekt..)

Mamma har 4 jenter i tillegg til vår bror. Vi vil så gjerne finne ham, det er noe som mangler.  Vi har prøvd flere instanser, deriblant Tore på sporet under første sesong. Har også prøvd fylkesmann i Trondheim, men de kunne ikke fravike regelen selv om han hadde tatt kontakt tidligere. Og vi har prøvd avis i Trondheim. Og vi har også en side på facebook, som heter; Hvor er vår bror? Eirik eller Jan Eirik?» Vi vil ikke gi oss før vi i det minste får beskjed om at han ikke er interessert i å få kontakt.

Har du tips i denne saken, send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *