De første reisebildene er kommet!

Tove Mellingen i Buenos AiresBilde 1: Tove Sigrid Melling har sendt oss dette bilde av seg selv fra Buenos Aires . Hun skriver: Dette var en fantastisk flott tur jeg hadde, med Tango opptreden,osv,og turen gikk videre til Brasil,og til fossefallene Iguazu,fantastisk flott tur,jeg vil anbefale til mange.

De første bildene i våre «Reisebilde» konkurranse har allerede kommet, og vi kan i vise dem for dere.  Motivene er fra Argentina, Hellas , Philippinene og India, men vi vil svært gjerne ha mange flere. Gjerne med bilder av dere på steder, kjente eller ukjente, i de landene dere har vært. Pluss noen ord om hvorfor dere var der.

BILDE 2

Ardis Eikanger i Hellas

Ardis Kvamme Eikanger har tatt dette artige bildet på Thilos i Hellas i fjor, en kjempefin og rolig øy.
Hun skriver: Der kom det mange seilbåter hver kveld,vi hadde kjempeutsikt rett ned i havnen,den flotteste utsikt vi noen gang har hatt. I år går turen til Rhodos og vet at jeg skal ta masse fine bilder der og.Håper bare at askeskyen holder seg vekke !

BILDE 3

Liv Bolsø i India

Liv Bolsø fra Molde har sendt oss dette bildet, og skriver: – I oktober 2007 var jeg i Nord Vest India og jobbet som frivillig 1 måned for utviklingshemmede barn,og det var helt fantastisk.Det var igjennom Atlantis Ungdomsutveksling,alder 40+..Det var en stor opplevelse.Stedet vi bodde på hette:SUNGAL CAMP.

BILDE 4

Tove Marie Eide på Filipinene

Tove Maria Bua Eide har sendt oss dette litt spesielle bildet. Og skriver :  – Eg har en sønn som er gift med en jente fra Antipolo, Phillipinene.fortiden bor dei der nede. 16 februar 2010 fikk dei en sønn, og som Farmor, for første gang var det en utrolig følelse å få komme ned til Phillipinene 22 februar,da gutten var 6 dager gammel. En utrolig sterk opplevelse å holde babyen,og vi to kunne studere hverandre…..et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme.

BILDE 5

May Britt Bårdvik i Singapore

Hei!  Sender et bilde fra Singapor av meg og min fam.som var første stopp på en seks ukers tur til indinesia,,etter noen dager i asaingapor som var en fantasktisk by med mye spennende å oppleve og mye god mat bar turen til Bali for  tre uker og det må bare opplevese helt fantastiskt..et hærlig folk..etter Bali fløy vi til øya Lombok og ble resten av ferien..en spennende øy..er vel litt i vekst når det gjelder turister..helt fantastisk å se hvordan noen folk bor…hilsen may-brit bårdvik.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *