Tore nominert til Gullruten

TV NAVN 1

Programleder Tore Strømøy og programmet Tore på Sporet er en av fire finalister til å vinne ”Folkets tv-pris” i ”Gullruten 2010”. Fram til 5. mai er det seerne selv som kan bestemme om Tore på sporet skal få sin første gullrutepris eller ikke.Tv-programmet Tore på Sporet har vært folkets tv-favoritt siden det startet våren 2006. Hele fire ganger er Tore Strømøy og Tore på sporet blitt kåret til Årtes tv-navn av Se og Hørs lesere. I tillegg har programmet blitt kåret til Årets tv-program både i VG, Dagbladet og i  Programbladet.  Men i tv-bransjens egen prisutdeling, ”Gullruten” har programmet aldri nådd opp. Programmet er ikke engang blitt nominert i klassen ”Årets underholdningsprogram”. Det nærmeste var da Tore Strømøy for mange år siden ble nominert i klassen ”Årets programleder”.

Folkets favoritt

Men selv om Tv-bransjen selv ikke mener Tore på Sporet er blant landets beste tv-program , er publikum altså totalt uenig. Det har de vist ved avstemminger mange ganger. Nå kan det skje igjen. Se og Hør har i år jobben med å kåre Folkets tv-pris under Gullruten, og lanserte for noen uker siden hele 20 sterke kandidater. Nå har folket bestemt at Tore Strømøy og Tore på sporet, Jenny Skavland med Master Chief, Nadia Hasnaoui med Kvitt eller dobbelt og Lars Monsens Ingen grenser skal være de fire finalistene. Tre fra NRK, en fra TV3.

 Vår sjanse

Dette er kjempeartig, sier Tore Strømøy når han får nyheten. Å få en gullrute fra folket er nok vår eneste sjanse til å vinne en slik pris. Siden vi aldri er blitt nominert til prisen ”Årets underholdningsprogram” verken i år eller tidligere, blir vi nok ikke vurdert som gode nok av juryen. Men siden vi først og fremst lager tv for folket, så er jo dette den gjeveste prisen. Men det er tre andre meget gode kandidater, så det blir nok hardt. Nå er det opp til våre tilhengere. Vi får i alle fall håpe at det blir en fra NRK som vinner, Monsen og Hasnaoui er sterke utfordrere, slutter han.

Du kan bestemme

Ønsker du at Tore på Sporet og Tore Strømøy endelig skal vinne en Gullrute, kan du sende en eller flere sms med kodeord TVFAVORITT 19 til telefonnr 2255. Hver melding koster 1 krone. Du kan stemme fram til 5 mai. Da er du også med i trekning av en Gullrute-weekend sammen med alle de kjente fra norsk tv i Bergen.

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *