TV-seerne sender Malfryd tilbake til søsteren i Russland!

DSC_1253

Husker du Malfryd Biekkola fra Vardø? Kvinnen som i fjorårets Tore på Sporet, endelig fikk møte sin søster i Russland? Mange seere ble sterkt beveget av reportasjen, og ikke minst av at det ikke så ut til at de to kunne møtes flere ganger på grunn av at reisen ble for dyr. Da tok seerne selv affære!

Etter programmet satte noen av Tore på sporets seere igang en privat pengeinnsamling for Malfryd. Målet var å skaffe så mye penger at Vardø-kvinnen igjen kunne reise tilbake til byen bak Uralfjellene for å møte sin søster. Denne innsamlingen har tydelig vært veldig vellykket, for allerede nå planlegger en lykkelig Malfryd å reise tilbake til søsteren i Sjadrinsk i august.

-Jeg er så glad, sier en opprømt Malfryd på telefon fra Vardø.  – Jeg skal få møte Tamara og familien hennes igjen, takket være de utrolig snille menneskene som har samlet inn penger til turen. Selv hadde jeg aldri hatt en mulighet til å klare dette. Nå planlegger jeg å reise tilbake allerede i august. Det som gjenstår nå er å få med meg ett reisefølge som kan russisk, noe jeg tror jeg skal greie, sier Malfryd som gjerne vil takke alle de som har vært med på å gjøre denne drømmen virkelig. -Det er bare helt utrolig, stråler hun.

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *