Leter etter Anita Stensen fra Sophies Minde

Anita

Kari Berre Borgen  og sønnen Jan Erik leter etter en jente som ble ryggoperert på Sophies Minde i februar 1970, samtidig med Jan Erik. Hun het dengang Anita Stensen (bildet) og kom fra Gjettum. Vet du hvor hun er i dag? Ta kontakt med oss.

Jan Erik Borgen ble i februar 1970 operert i ryggen på Sophies Minde.  Han var bare 13 år, men var i den idelle alder for en slik operasjon. Der ble han kjent med en jente, Anita Stensen,som også var operert for en rygglidelse. De to brevvekslet en tid. Postadressen til Anita var dengang var Gjettum.

Jan Erik fikk et bilde av Anita på Sophies Minde.  Det er tatt i september, 1968.  Jan Erik mener Anita var omtrent i samme alder som han, i dag ca. 52.

Både Jan Erik og mora Kari lurer veldig på hvordan det gikk med Anita og hvordan hun har det i dag. Ikke minst på om operasjonen hennes også var vellykket.  En annen årsak til at de to gjerne vil snakke med Anita, er at noen venners datter på 13 år også har en rygglidelse, lik Jan Eriks og Anitas. De vurderer nå om de skal la henne ta en stor operasjon, og vil i den forbindelse også høre Anitas råd og erfaring.

Kjenner du Anita Stensen fra Gjettum, ca 52 år, eller har et tips om hvor hun er i dag, send en mail til tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *