Har du sett hunden Vips fra Alna ridesenter?

SAVNET!Lene Kragh og alle som besøker Alna Ridesenter er fortvilet. Gårdshunden Vips er nemlig forsvunnet. Den forsvant sist fredag morgen, og nå begynner Lene å bli skikkelig engstelig. Har du sett hunden?

Lene skriver: Den lille gårdshunden min, Vips, har vært savnet her fra Alna Ridesenter siden fredag kl 7 om morgenen. Kan du hjelpe med å se etter henne og spre budskapet? Jeg vet at mange av dere ikke bor i Oslo, men alle kjenner noen her. 

Det hele er så merkelig fordi de ble sluppet ut tre stk hunder sammen bak ridesenteret, slik de gjør hver morgen, men bare to kom tilbake etter 10 minutter (som de pleier). Vips kom ikke tilbake. 

Det er så mange snille mennesker som engasjerer seg og hjelper, men Vips har ikke kommet tilrette enda. Tenker jo at hun kanskje er stjålet. Det er skikkelig grusomt å ikke vite.  Hvis det blir spredd over hele byen at folk ser etter henne så blir hun kanskje funnet. 

Her har vi lett og lett i hele nærmiljøet, både i parken og rundt i området her. Har tenkt at hun kanskje sitter fast et sted. Barn og voksne har stått på og hjulpet, men vi finner henne ikke. har satt opp savnet lapper, og ringt overalt hvor det kan ringes. Hun er søkk vekk!  

Kan du hjelpe Lene med å lete etter hunden, eller om du har tips: send en mail til tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *