Tore Strømøy årets TV-navn 2009

TV NAVN 1

Tore Strømøy (foto Se og Hør) er kåret til Årets TV-navn 2009. Det er ukebladet Se og Hør som i mange år har stått for denn kåringen, og årets seier er den fjerde totalt for Tore. Han vant også prisen i 1996, 1997 og 2000. Dermed er Tore den desidert mestvinnende i denne kåringen gjennom tidene.

Se video: Årets TV-navn

Folk elsker  programmet Tore på sporet og det er da også folket som har stemt programleder Tore Strømøy fram til ny seier i konkurransen om å bli Årets TV navn. En av de aller største norske tv-priser. Tores seier i år er hans 4 i rekken, og han er den mestvinnende i prisens historie. Av tidligere vinnere finnes storheter som Erik Bye og Rolv Wesenlund.

Prisen ble delt ut på en høytidelig tilstelning på restaurant Bagatelle forleden, der den kjente kokken Eyvind Hellstrøm sto for maten. En rekke kjente personer, tv sjefer og tidligere vinnere var invitert og fikk blant annet servert kamskjell fra Frøya (!), og reinsdyrkjøtt fra Røros. Dermed ble også måltidet rimelig heltrøndersk. Blant gjestene var tv-sjefer fra NRK, TV2, TV-Norge og TV3, samt kjente programledere som Rolv Wesenlund, Jarl Goli, Sturla Berg Johansen, Tom Stiansen med flere.

Tore takket for prisen ved å hilse til alle de som hadde stemt på han. Samtidig benyttet han anledningen til å slå et slag for den gode historie, de vanlige mennesker og folkeskikk uten glitter og stas på tv-skjermen. -Jeg lager tv slik folket vil ha det, ikke nødvendigvis alle tv-kolleger og pressekolleger, sa Strømøy.

Se video: Årets TV-navn

Han fortalte også at han var veldig stolt over å ha fått denne prisen nok engang, og at han som gammel idrettsmann aldri fikk nok av premier. – Jeg er like stolt denne gangen som første, sier Strømøy som gjerne vil dele prisen med sine medarbeidere i Tore på sporet-redaksjonen og de som har vært med på årets program.

– Vi har vel aldri hatt så stor interesse om en serie noen gang som i år, sier han.  – Derfor er det artig å kunne si at vi allerede er igang med nye Tore på sporet programmer, samtidig med at vi nå også lager den nye serien “Det må jeg gjøre før jeg dør”. Vi har fortsatt mange historier å fortelle, sier Strømøy.

 Se også: Tore Strømøy årets tv-navn hos NRK Trøndelag

Send din gratulasjonshilsen til Tore Strømøy: Gratulér Tore med prisen

 

 

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *