Hvor i fjellheimen er dette bildet tatt?

Prefect påtur

Etter at fjellvandreren Erling Andersen fra Kattem i Trondheim viste fram 10 bilder av fjelltopper, som han trengte hjelp til å finne navnene på, var responsen enorm. For de som følger med på diskusjonen nå, vet at alle fjellene snart har fått navn. I dag har vi en ny nøtt for fjellelskerne. Spørsmålet er enkelt: Hvor i fjellheimen er dette bildet tatt?

Det er Håkon Bartnæs Øverland fra Trondheim som har sendt oss bildet. Bildet viser Håkons bestefars gamle bil på tur på en fjellvei. Men hvor er bildet tatt ? under han. På bildet ser vi Håkons tante Mimmi Øverland og hennes venninne. Det er de to som har lånt bilen og lagt ut på en kjøretur ett eller annet sted i Sør Norge. Men siden Mimmi Øverland er død, kan heller ikke hun hjelpe med å stedfeste bildet.

Håkon forteller at tanten var apoteker i Verdal i Nord Trøndelag. Hvem hennes venninne var har Håkon ingen anelse om. Når bildet ble tatt vet han heller ikke, men Håkon tror det må ha blitt tatt vært kort tid etter verdenskrigen. Bestefaren hadde bilen til 1957.

 Håkon forteller at han nå har funnet igjen bilen og at han nå holder på å restaurere den til sin gamle standard. Det var en av hans kontakter i Fordfirmaet, som er en fortsettelse av det firmaet som i sin tid solgte bilen til hans bestefar, som har stor interesse for å finne ut hvor i Fjellheimen bildet ble tatt .

Har du et tips om hvor dette kan være? Skriv det i en kommentar nede på denne siden!

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *