Erling var mannen som reddet Kurt Eirik Johnsen på Gartlandsfjellet!

Løst-logoVi har jevnlig lagt ut etterlysninger fra seerne her på bloggen, og mange har på denne måten funnet de som de lette etter. Den siste er Kurt Eirik Johnsen, som fant sin redningsmann etter 29 år!

EKTEPAR I BIL REDDET LIVET MITT

Kurt Eirik Johnsen sendte oss denne etterlysningen:

 I nov/des 1980 var jeg på tur fra Terråk i Bindal til Levanger. En søndag kveld ved midnatt kjørte jeg over Gartland og havnet utfor veien og ned i en elv.Nærmere – 20 gr og gjennomvåt. Jeg kom meg ut av bilen og opp av elva for egen hjelp, men med skulder ute av ledd, -20 gr og ca 2 mil ned til Høylandet så det rimelig mørkt ut. Da dukket det opp en stasjonsvogn på tur fra Grong og retning mot Høylandet. Tror det var en SAAB med et ektepar. De ryddet plass i bilen og brakte meg ned til drosjeeieren på Høylandet.Derfra gikk turen med taxi til Namsos sykehus.Paret i stasjonsvogna har jeg tenkt mye på de senere år.Uten dem hadde jeg frosset ihjel der oppe på Gartlandsfjellet.

Denne etterlysningen tok Namdalsavisa tak i lørdag, og etter at den hadde stått på trykk hos dem, meldte redningsmannen seg. Navnet er Erling Øvereng, og han er fra Kolvereid. I dag i 60 årene. Han husker godt den frosne mannen han tok på vinteren 1980. I dag har Kurt Eirik og Erling pratet sammen for første gang etter alle disse årene, og Kurt Eirik har fåt takket Øvereng for at han på denne måten reddet livet hans. Følger du med i Namdalsavisa, får du kanskje lese mer om møtet mellom den uheldige bilføreren og redningsmannen på Gartland for nesten 30 år siden. En ny Tore på sporet-sak er løst!

Har du en etterlysning til bloggen, send den til tore@nrk.no Send gjerne med bilder om du har. Merk mailen din Bloggetterlysning.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Erling var mannen som reddet Kurt Eirik Johnsen på Gartlandsfjellet!

  1. nadi sier:

    hei jeg heter Nadi og jeg kommer fra eritea jeg her ikke tref familan mi 11 år kan hjelpe meg og trefa familen min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *