Ekstrafilm fra Israel

DSC_0931

Vi har lagt ut en ekstrafilm på bloggen vår etter de to siste programmene, og responsen fra dere har som tidligere nevnt vært stor, så derfor fortsetter vi med det.

Denne gangen har fotograf Øivind Olsson klippet sammen en ny ekstrafilm fra turen til Israel. Bli med på en helt spesiell guidet tur både til Jerusalem og til nord-Israel. Lær og se ting du kanskje aldri før verken har sett eller hørt om. Guiden er profesjonell og en av de aller beste.

Se filmen her: Ekstrafilm fra Israel

Dette innlegget ble publisert i Bonusmateriale. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Ekstrafilm fra Israel

  1. Målfrid sier:

    Takk til Tore og NRK som lot oss få delta i denne delen av reisa. Har fått veldig lyst til å reise til Israel og se disse stedene vi lærte om på skolen.

  2. Nora Borgersen sier:

    Så skulle det altså endelig skje at NRK for en eneste gangs skyld sendte noe positivt fra Israel. Det er nesten så man ikke kan tro det. Selv om dere har sendt så mye anti-israelske program som Karstein Tveits forferdelige løgnpropaganda og Israel-hatske program om Hizballah (som fremdeles kan ta fra meg nattesøvnen, flere mndr etter at det ble sendt) til hylling av Gilbert og Fosse, så må jeg få takke NRK for noe positivt fra Israel i kveld. Jeg vil i lange tider tenke på den kvelden dere sendte noe positivt fra Israel. Det var betemors fødselsdag, den 15 november og året var 2009. Takk!

  3. Gudrun Longva sier:

    Kjempeprogram! takk til Tore på sporet! Flotte mennesker. Endelig noe NRK-positivt fra «Landet der det skjedde» / søndagsskolelandet. Vil noen vite mer om flotte turer til Israel? Se http://www;si-reiser.no og klikk deg inn på Israel 2010. Lykke til

  4. Halvard J. Bolstad sier:

    Flott program. 🙂 Kjende igjen Genesaretsjøen før det vart sagt i prg. Var der mykje for omlag 30 år sidan. Etter programmet fekk eg stor lyst til å dra ein tur tilbake. Intresant land å besøke og ein må ha god til.

  5. Jens Frigstad sier:

    Tusen takk Tore! Veldig flott på alle måter! Og fint med så mye positivt fra Israel! Fint å se Genesaretsjøen igjen. Jeg sykla rundt sjøen i september sammen med en kamerat. Kan anbefales! Lykke til med videre programmer!

  6. Marit Hagen sier:

    Supert program. Har sjøl en datter her i landet som hverken får ha kontakt med sin mor, far eller søsken. Ser ut til å ha blitt en prestisjesak, og en sak som mye handler om penger, dessverre. Tragisk og leitt. Ja, blod er tykkere enn vann. Stå på videre, du viser dype egenskaper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *