Si din mening om Tore på Sporet!

Opptak 39

Søndag presenterer vi  femte program i årets «Tore på Sporet»- serie. Vi er med andre ord over halvveis i serien. Da er det på tide med en liten oppsumering. Jeg vil derfor gjerne høre hva du synes om det du har sett. Om søndagens program hvor vi drar til Cuba for å lete etter en pappa, men også generelt om serien til nå. Hva liker du best? Er det noe du savner.? Hva liker du ikke? Skulle du ønske andre ting, andre historier? Ja, hva som helst.  Det er viktig for oss som nå snart skal begynne med en ny serie å vite hva dere seerne mener. Det er tross alt dere vi lager tv for. Kanskje har dere ideer vi ikke har tenkt på.

PREMIE TIL INNSENDERNE

Vi kommer til å trekke ut 3 av dere som skriver innlegg som vil få en «Tore på sporet» – T skjorte, og enda fler vil få en personlig hilsen fra meg :-). Iallefall dere som tør skrive under fult navn.Jeg  håper på mange fine og saklige innlegg. For å kommentere går du bare inn på dette innlegget på bloggen.

Dette innlegget ble publisert i Ris og ros, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

109 kommentarer til Si din mening om Tore på Sporet!

  1. Heidi Krogstad sier:

    hei tore. eg syns dt er et flott program og syns dt skulle vært flere programmer md tore på sporet. dt er dumt at dt er bare 8 episoder. førr eg liker programet ditt du har hjulpet så utrolig mange… skulle gjerne ha litt hjelp med og lete etter noen eg oxo… men blir så beskjeden om eg begynner og leter etter noen…

    mvh heidi

    ps: STÅ PÅ

  2. Jeg synes «Tore på Sporet» – er et hjertevarmt og flott program som tar for seg virkelige historier om mennesker som f.eks. er på leting etter sin identitet – og/eller mennesker som har betydd mye i ens liv på en eller annen måte. Jeg kan ikke forstå den kritikken som er kommet mot progammet. Tåles det ikke varme, empati og følelser i denne – mange ganger kalde og kyniske verden vi lever i? Jeg håper bare indelig at denne kritikken ikke får lov til å ødelegge for dere og oss, som elsker dette programmet – og hjertevarme Tore.
    Else-Marie

  3. Inger Stark sier:

    Heisann Tore! Kjempebra program. Utrolig ka du får til, og det e så røranes å se. Håper du kommer tilbake m flere slike historier, når denne senongen er over. Sikkert mange flere enn meg som mener d.
    Hilsen Inger

  4. jenny sier:

    Synes dette er et kjempe bra program som jeg har følgt med på siden det startet….har gitt meg styrke til selv om finne ut om min bagrunn,jeg er adoptert.tusen takk for et supert program….tårene triller hver gang….;)

  5. Hei Tore, og teamet til «Tore på sporet». Som nyetablert og nærmest fattig har jeg ikke råd til hverken TV kanaler eller snacks til TV kvelden. Så hva jeg gjør er at jeg tre kvelder i uka sniker meg hjem til foreldrene mine for å se TV og spise snacks. De tre kveldene er tirsdag hvor jeg bare må se Grey’s på TV2, Lørdag må jeg få med meg «Med hjarta på rette staden» og «Løvebakken», og såklart er ikke en søndag komplett uten «Tore på sporet». Programmet er helt fantastisk, jeg elsker å høre de utrolige historiene deres, jeg elsker å felle noen gledes tårer ved gjennforeninger og jeg elsker å se nye steder både i Norge og utlandet. Jeg har ei venninne som har en sterk historie og jeg tror jeg i ganske mangen år nå har sagt «Vi må skrive til Tore! Vi må bare!!!». Venninna mi er nok innen tanken, men ikke helt klar for det enda. Tore og teamet hans ruler!! 🙂 Ingen over, ingen under!

  6. forresten: Synes det er topp å få være med litt bak kulissene – se hvordan dere jobber! Høre hvordan dere finner frem til personer. Et lite minus er studio publikum… Man merker så godt at de er få… Mer liv i publikum!

  7. Wenche Dahl sier:

    Syns det er et helt topp program koser meg like mye hvær gang,bare synd det er slutt snart.Håper det kommer en ny sesong snart.

  8. Hei Tore.Jeg må virkelig si at jeg blir like imonert hver eneste gang jeg ser «Tore på sporet». Du har en egen evne tell og målbinde og fengsle folk med sakan du tar opp.
    Hver søndag benke familien seg rundt tv og vente på programme ditt.Eg sett klar med papir i handa for eg veit at en eller ainna gang i løpet av programme så bynne bære tåran og renne.Tusen hjetelig takk for det beste programmet som neon gang e laga på Norsk tv. Hilsen Cecilie.

  9. Celina sier:

    Hei kjære du…

    Jeg er så glad det fins noen som deg. Tenker på alle som har funnet igjen sine kjære. Det er bare fantastisk. Gud velsigne deg og det du gjør. Klem

  10. Mariann sier:

    Hei 🙂
    Driv sjølv med slektsgransking, og må sei at eg synst det er spennande å sjå på programma til Tore!
    Dessutan har eg hjelpt ganske mange med å finna slekta si og veit at det betyr mykje for dei som ynskjer å få vita meir om familien sin.

  11. Lars sier:

    Selvsagt er det et fengende program, og det er mange hjerteskjærende skjebner som presenteres for et TV publikum som sitter med kaffekoppen og på trygg avstand kan beskue andres lidelse/gleder og «bli følelsesmessig sterkt berørt». Hva da med de som er direkte involvert, kan de slippe og bli berørt om de hadde ønsket det? For et par uker siden så vi et Tore på Sporet hvor en mor søkte sin fortapte sønn. Tore finner sønnen i Norge. Sønnen ble revet bort fra sin familie i 5 års alder, og kommer til Norge. Det var en traumatisk opplevelse blir vi fortalt. Han havner hos en omsorgsfull og god familie hvor han etter hvert slår seg til ro. Det er åpenbart at han har ikke aktivt søkt etter sine genetiske røtter, men likevel dukker NRK og Tore opp i livet hans, uten at han har bedt om det. Budskapet er noe i retning av: Vi har kontakt med moren din. Hun vil ha kontakt med deg. Vil du møte henne? Er man nå i ferd med å innlede et mulig traume nr. 2 for denne gutten? Ok, så sier han at han vil møte moren sin, – javel, fordi hun ønsker det, fordi han ønsker det eller fordi omgivelsene hans forventer det? Er det hans frie valg? Det er i alle fall ikke på hans initiativ. Blir møtet bra og gleden er stor på begge sider kan vi vel si at dette var en «lykkelig» gjenforening. Om det ikke ble det, – da hadde noen påført gutten nok et nederlag. Hvordan vet dere utfallet på forhånd? Hvordan tør dere å «gamble» på med menneskeskjebner på denne måten? Om det går galt, – hvem sitter igjen med nederlaget og fortvilelsen? NRK? Tore? TV-publikum?

  12. Jan S. Krogh sier:

    Lars’ innlegg kan tyde på at han overser at alle deltakerne i programmet har anledning til å si nei til å være med. Livet er fullt av uventede hendelser, og vi må alle kunne være med av og til å delta på noe som først og fremst kan glede andre – i dette tilfellet den biologiske moren. Den unge mannen som var født i Sør-Korea var jo myndig og virket å være meget reflektert. Siden svært mange nordmenn er adoptert fra Sør-Korea, personer de fleste av oss kjenner, tror jeg mange hadde utbytte av å se dette programmet. Sør-Korea er jo ellers et land vi sjelden hører om.

  13. Gunnar sier:

    Hei Tore ! Programmene du har er bare fantastiske, det varmer og viser en godhet som får følelsene til å komme frem.
    Jeg ser ikke problemet du skriver om Lars, gutten som denne moren søkte etter, var sikkert gammel nok til å ta et ansvar om han ønsket et møte eller ikke. Jeg er selv i samme sittuasjon, å kan kjenne på meg selv hvor godt det gjør å få alle «brikker» på plass.
    Stå på Tore !

  14. Lars sier:

    Jan S. Krogh ser ut til å overse at at selv om man kan si «Nei, dette vil jeg ikke delta på.» så har noen allerede invadert livet ditt med noe lang mer alvorlig enn bare «nok ett trivelig TV-program». Har noen fortalt deg at din mor søker deg så har man allerede begynt å invadere livet ditt UTEN AT DU SELV HAR BEDT OM DET. Det er nokså eksistensielle forhold som berøres her. Det holder ikke å gjemme seg bak at man kan jo bare si nei, det er frivillig å delta osv. Det er utrolig at så mange er så ukritiske til den risikonen man utsetter andre for. Jeg ser heller ikke noen problemer der alt ender ut i lykke og glede. Det som bekymrer meg er når det ikke skjer. Da er det verken «Gunnar» eller «Jan S. Krogh» som sitter igjen med nederlaget. De kan bare fortsette å se på neste «Tore på Sporet» og bli følelsesmessig berørt – kanskje på andres bekostning…..

  15. Jan Yttersian sier:

    Kjenner Tore som en grei fyr. Et program med mye empati og bamhjertighet. Han står for et menneskesyn som jeg respekterer.

  16. Bjørnar Husøy sier:

    Hei.
    Min mening om programmene så langt er at det er litt for «sirompa» med kun en’ lang reportasje per program, selv om historiene er gode. Programmets varighet gjør det mulig med 2 lengre innslag. Tror dette er løsningen særlig siden dine hovedpersoner ikke bestandig er de mest snakkesalige intervjuobjektene man kan oppdrive.

  17. onkel plom sier:

    Æ berre ælske programme. Stå på og drit i de som kritisere!

  18. Elisabeth sier:

    Jeg synes Tore på Sporet er et veldig interessant program fordi det handler om folk som leter etter noen de er glad i og kanskje ikke har sett på mange eller som de har fått vite om sent i livet. Har fulgt programmet veldig lenge, og jeg synes Tore gjør en kjempe fin jobb som programleder, jeg synes du får frem ting på en veldig fin måte som gjør det så levende og ekte.
    Jeg har likte alle episode hittil denne sesongen. Tore på Sporet er blitt et høydepukt for meg hver sødag, gleder meg til å se på det. Ofte samme med foreldrene mine. Gleder meg til programmet på sødag. Stå på videre Tore, du er en super programlder.

  19. BJØRN sier:

    hei.
    jeg synes programene dine er flotte. Jeg følger med vær gang.Jeg ser frem til neste Tore på sporet. Du er en dyktig programleder.

  20. Gisle Røthe sier:

    Du må slutte med å ta med alle reisedetaljer, og du trnger ikke å bygge opp mot sentimentalitet så åpenlyst.

  21. Sandra sier:

    Hei:) Jeg er født sent på 80-tallet, så jeg kan godt huske Tore på sporet fra jeg var 10-11 år gammel. Jeg husker jeg bestandig ble så rørt når de folk lette etter plutselig dukket opp i studio. Det vil si av sorten ‘begynne å gråte’-rørt. Jeg syntes det er så spennende å følge mange av disse fine historiene. Jeg syntes jo det var kjempe moro at det skulle komme en sesong denne høsten også, så nå har jeg sett gjennom masse av de gamle episodene på nett-tv og mimret litt. Jeg er veldig glad for at sporhunden er borte, det må jeg si. Jeg fikk ikke helt kjemien med den.
    Det jeg syntes er veldig fint i år, kontra tidligere sesonger, er at hovedrepotasjene har fått så mye oppmerksomhet. Det blir mer spennende av å få god bakgrunnsinformasjon og i tillegg følge menneskene på reisen, og etterpå. Etterlysningene syntes jeg er en artig post i programmet. Godt dere er oppdatert på nett via blogg og facebook også. Morsomt å se om de etterlyste har dukket opp. Kunne ønske eventuelle resultater fikk en bitteliten plass i programmet.
    Gleder meg til neste sesong 🙂
    Jente 22.

  22. Hilmar sier:

    Disse programmene er noe av det mest tragiske som er vist på TV. Ever. Sosialpornografi av verste sort.

  23. Nina Sandvik sier:

    Først vil jeg takke for at du tør Tore å gå på en ny sesong av dette flotte programmet dere lager! Du har vært til inspirasjon for meg og min familie da vi for 3 år siden fant min og min fars biologiske familie, nesten helt alene! Har startet på brev til deg mange ganger opp gjennom åra, men aldri postet det…..så klarte vi det selv tilslutt!
    Så vil jeg avslutte med å si at det er trist med de negative kommentarene her inne (selv om de er få…). Det MÅ lissom alltid være noen triste, patetiske nordmenne som må innom sånne nettsteder bare for spre eder og galle! Trist lesning, og hvorfor sånne mennesker melder seg inn i grupper o.l. skjønner jeg ikke. Ja det er yttringsfrihet i Norge men noen drar det altfor langt…. Stå på Tore, det er frivillig å se på deg! Min tv har en AV/PÅ knapp…..

  24. Kristian sier:

    Jeg har en følelse av at mange innlegg her må være sensurert bort, for jeg vet at mange syns dette er noe av det verste som sendes på TV. Meg selv inkludert. Jeg syns ikke Tore Strømøy egner seg som programleder, og kan ikke fatte at så mange syns det er så flott å sitte og se på private skjebner og historier så nært et Se og hør-format som denne serien er. Skulle virkelig ønske at NrK forstod at dette ikke bør vises på TV. Serien har pågått i altfor mange år, nå må snart noen ta ansvar og få en slutt på det!

  25. Lars Ødegård sier:

    Å lage et TV program som i snitt 1,2 millioner mennesker ser på hver søndag skal skape reaksjoner. Selvsagt. Ingen er uberørt av et slikt program. Det tror jeg faktisk Tore på Sporet redaksjonen forventer. Hadde det bare vært «menigheten» som hyller og geniforklarer programmet og personene så hadde det blitt lite stimulerende og fattig på feedback. Det jeg har ønsket å fokusere på er noen grensedragninger mot spesielt utsatte grupper. Jeg tenker at man kan gå lengre der bar søker sine foreldre, der voksne søsken søker andre søsken, der mer perifere familiemedlemmer søker andre mer perifere familiemedlemmer. Men jeg er oppriktig bekymret der barn (selv om de er blitt både fornuftige og voksne etter sine små eller store barnetraumer)blir oppsøkt fordi andre i deres biologiske familie søker dem. Det kan tenkes at disse i ettertid ville ha ønsket at de aldri hadde blitt utsatt for et slikt gjensyn. Er det ikke mulig å skape en ordning som gjør at slike møter skjer på disse voksne barnas egne presmisser. Tore på Sporet er så kjent at de som vet at de er adopterte og som hadde ønsket å bli oppsøkt dersom Tore hadde en sak som angikk dem, kunne registrere seg på en side for «oss som ønsker å bli kontaktet av Tore». Da hadde det i alle fall skjedd på deres egne premisser. Jeg lurer også på om det er mange programinnslag som vi seere ikke får vite om fordi gjensynet ikke ble lykkelig? Eller med andre ord. Har dere et redaksjonelt ansvar for å fortelle deres begeistrede TV-publikum om eventuelle tragedier og forværrede familierelasjoner som er blitt et resultat av mislykkede gjenforeningsforsøk fra Tore på Sporte? Kan en gjenforeningstragedie rettferdiggjøre 10 lykkelige gjenforeninger bare fordi det skaper gode TV-programmer for 1,2 millioner seere??

  26. øystein sier:

    bra program
    stå på tore
    tore på spore er verdens beste program!!!!!!!!!!!

  27. Benedicte S. Hübenthal sier:

    Jeg syns dette er et av de beste programmene som fins. Historiene er spennende å se på.

    Noe jeg har savna i denne sesongen er de møtene i studio på slutten av programmet der den biologiske slektningen fra langtvekkistan kommer i studio. Det hadde kansje vært en ide´ å ha dette med i noen program, men ikke alle. Da hadde det vært et overraskende element. Da dette var med i tidligere sesonger var det jo med i alle program, og det ble dermed litt for forutsigbart da.

    Jeg er for øvrig enig i det en annen person nevner i en annen kommentar her: i de tilfellene der en hovedperson er lite snakkesalig burde det være mulig å ha to hovedreportasjer i stedet for en lang. Det har nemlig vært et program i denne sesongen som jeg syns var kjedelig, og det var da mannen som var intervjuobjektet som oftest kun svarte med et ord da han ble spurt om noe.

  28. Linn Hege sier:

    Skikkelig bra program:) Har fulgt med i alle år og blir like rørt hver gang.. Ikke bare får vi se et bra program på tv, men hovedpersonene lar oss følge de på en reise som egentlig er veldig personlig for dem. Det kan ikke alltid være like lett og ha et kamera på seg hele tiden når en ikke er vant til det.Og ikke alle likerå vise følelsene sine på tv. Derfor synes jeg det er spennende å få være med på en reise som mange andre kan sammenligne seg med, bare at det ikke vises på tv=) Synes det er supert at Tore kan hjelpe så mange som han gjør. Det er faktisk tungt for mange å gå med slikt savn etter en slektning eller familiemedlem. Og Tore hjelper folk til å finne svar slik at de kan gå videre i livet med litt fler svar enn det de hadde! Supert program og vil absolutt ikke gå glipp av en eneste episode! Stå på, og håper det blir mange fler program med Tore på sporet!!=)

  29. Kjempefint program ,Tore,koser meg like mye hver gang.Håper du fortsetter imange år med like spennende og rørende historier.

  30. Anna Marie Edvardsen sier:

    Jeg bare elsker Tore på sporet! Har sett det siden jeg var liten. Syns det er kjempeflott at du hjelper mennesker med å finne de som de vil ha kontakt med 🙂 <3

  31. Guro Simensen sier:

    Hei 🙂 Jeg syns dere lager et interessant og rørende program. «Tore på sporet» er et «søndagen er ikke det samme uten»-program for meg. Jeg har vært en fast seer fra første sesong, og håper det blir mange flere! Stå på videre!

    Hilsen Guro

  32. Gerd G Nisen sier:

    Jeg syntes det er det beste programmet som blir sendt i NRK, det rører folk langt inn i hjerteroten,det skulle bare vært mye iengre. hold på Tore, han har glimtet som appelere til oss på den andre siden av ruta.
    Hilsen Gerd

  33. Heisann!

    Jeg bor for tiden i Madrid for å studere og ble kjempeglad da jeg fant Tore på Sporet på nrk.no. Har sett på programmet siden jeg var liten og har savnet programmet en stund nå, så da var det kipt at det skulle starte igjen i det jeg flyttet. Men så var det jammen med på nett! Har gått å ventet på å gråte av hjemlengsel men jeg trives så godt her at det eneste som jeg gråter av er Tore på sporet. Programmet er så utrolig rørende. Det finnes mange underholdningsprogram som ødelegger for mennesker, men dette bare fører mennesker sammen og jeg syntes det er det vakreste programmet som finnes. Bare stå på og jeg håper dere fortsetter å føre disse menneskene sammen 🙂

    Hilsen Cathrine

  34. Ellen Bye sier:

    Jeg synes ‘ Tore på sporet ‘ er et fint program !
    Det inspirerte meg til å begynne å begynne å se etter aner i Trondheim der oldeforeldrene mine kom fra.
    Det er rørende å se ,når noen som har lengta etter far eller mor eller søsken hele livet, endelig finner dem.

    Men de valgene man har mht kanaler på tv, kan man da vel bare la vær å se på kanalene og programmene man ikke liker .Om man vil ha action får man bruke fjernkontrollen..

    hilsen ellen

  35. Randi sier:

    Har sett alle programmene, og klarer ikke å glemme «den forsvunnede tvillingen». Får vi noen gang vite hvordan det gikk med den saken?

    Gleder meg til imorgen 🙂

  36. Sandra Apeland sier:

    Tore på sporet er et av de beste programmene jeg har sett. Jeg sitter klistret til tv skjermen hver søndag 20.35:)

  37. Aud sier:

    Fantastisk at en mann/team kan gjør så mye for andre. Selv om det er en betalt jobb, så bruker Tore mye av seg selv.
    (De som ikke liker progr, kan bare skru av)

    Den største gleda en kan få, det er å gjera andre gla:) Sant vell??
    Stå på Tore og gleder meg til fortsettelsen.

  38. kjell rudi sier:

    vi er et par fra hedmarken so bare vil takke for veldig god tv underholdning, vi har sett alle dine programmer. håper nrk vil fortsette med slike program, tusen takk.

  39. unni giil sier:

    Vil bare gi min fulle støtrte til ett flott program.Det er ikke mye Tv-seing hos oss,men dette prøver vi å få med oss på søndagene.Godt at vi kan ha ett program som handler om livet på godt og vondt,det virkelige livet.Idag blir vi overlesset av stort sett «søppel»på TV.Det dreier seg om eksponering av seg selv,om og gjøre og være «perfekt»,se bra ut.Filmer som stort sett inneholder vold drap og krig.Kanskje det er på tide at vi tør og forholde oss til et program der hvor vi møter mennesker med ulike skjebner,der hvor det vises hvordan avgjørelser som blir tatt i livet innvirker på oss mennesker.Synes Tore gjør en flott jobb,og fortjener all ros for et flott program.

  40. Rune sier:

    Nåde den som forstyrrer meg under Tore på sporet sendingene. Ikke en gang USA`s President Barack Obama ville ha fått innvilget audiens hos meg disse 50 minuttene sendingene varer. Håper du fortsetter med å lage programmene dine helt til du kommer på Nidarvoll sykehjem…..

  41. Anne T. Bärtel sier:

    Jeg har fulgt Tore på Sporet siden starten i 1996.
    Et hjertevarmt program, som rører oss gang på gang.
    Tore gir så mye av seg selv, rolig, fin type:o)
    Stå på Tore, vi er mange som liker deg!!!
    Gleder meg til søndagskvelden!

    Mvh Anne

  42. Hilde sier:

    Tore på sporet er en av mine farvoritt program på TV =D
    Kjempe kjekt å se på det=D
    Gleder meg hver gang.

  43. Hilde Nilsen sier:

    Tore på sporet er en av mine farvoritt program på TV =D
    Kjempe kjekt å se på det=D
    Gleder meg hver gang.
    Du er en av mine farvoritt programledere =D

  44. Kristina Brinch sier:

    Kjempeflotte program. Jeg MÅ bare se de hver gang. Utsetter alt annet på søndag kveld. Rigger meg til i go’stolen med masse papir og en stor kopp varm te eller kakao. ;.)) Så nyter jeg programmet og snufser en del. :-))

  45. Gunnar sier:

    Et rørende og varmt program. Liker veldig godt å se på programmet.
    Stå på videre. Dette liker vi.

  46. rannveig anita winther sier:

    hei tore på sporet
    eg er en ivrig fan av deg,har lagt deg inn på facebooken min og
    jeg har sett på alle programmene du har laget opp gjennom årene
    eg har også anskaffet meg noen av bøkerne som du har sendt ut
    du må fortsatt sende programmer på tv
    det er rørende hvergang eg ser på det
    stå på tore

  47. Sonja Hansen sier:

    Heia Tore.
    Et heilt utrulig flått program. Mange skjebner rundt omkring, så dæ e flått at du har ett slikt program som hjelper folk. Syns dæ e like fint å se disse programmene dine kvær gång.

    Hilsen Sonja

  48. Monika Tveter sier:

    Hei Tore,
    Tusen tskk for at du er den du er 🙂 Jeg ser normalt ikke på TV, men søndagene er jeg også benket foran den sorte kasse. Med en stor kopp te og en pk kleenex er jeg helt klar.Mannen min sier at programmet ditt umulig kan være bra for meg siden jeg sitter og snufser hele tiden, men jeg MÅ bare..
    Takk for flotte program, og håper å se deg i tvruten i mange runder til 🙂

  49. Hei Tore
    Et bedre program enn Tore på sporet finnes ikke.
    Da du begynte med Tore på sporet gikk jeg på barneskolen, men jeg var så heldig at jeg fikk lov sitte oppe å se på programmet siden både mamma og pappa følger godt med på programmet.
    Det jeg kanskje husker best var det året du drev lette etter ei øy i stillehavet som mange hadde lett etter uten å finne. Jeg likte også Tore sporhund godt så litt synd at han bare er med i introen og som en kosehund i år da.

    Men, igjen, Tore på sporet er det beste programmet som er laget. Jeg håper virkelig ikke at dette er siste sesong! Vi trenger ett slikt program på søndagskveldene!

    Jeg vet jo at det sitter folk i kulissene(mener jeg skal kjenne en av de) og jobber sammen med deg og jeg må bare si at sammen gjør dere en kjempe jobb!

    Hilsen
    LiBeReJo

  50. Tove Njøten sier:

    Hei! Må bare si at Tore på sporet er et fantastisk flott program! Skulle ønske at det var mangen flere enn 8 program, og så kunne de vart dobbelt så lenge:)! Jeg gleder meg maasse til hver søndag! Håper du/dere lager flere program i fremtiden! Er nok av vold og elendighet på tv, så endelig er det et program som har skikkelig innhold i seg og er fullt av hjertevarme og får fram litt følelser i oss! Tore har en egen evne til å målbinde og fengsle oss med sakene som blir tatt opp. Han har en egen ro over seg. Er ikke alle som hadde kunnet lage sånne progam- Tore og staben er kjempedyktige! Som en annen her inne skrev så savner jeg og at det av og til kunne ha dukket opp en savnet slektning på slutten av programmet. Og litt mer publikum om det lot seg gjøre. Og til dere som ikke liker Tore på sporet: La oss som faktisk liker Tore på sporet få kose oss:o) Helt i orden at dere ikke liker programmet, (alle kan jo ikke like alt), men dere kan jo bare trykke over på et annet program som dere liker bedre eller trykke på av knappen! Det er ikke verre enn det:O) Stå på du Tore -og gjengen som jobber med deg!!!- Tuusen takk for et varmt og kjempeflott program i denne mørketiden vi er inne i no:O)

  51. Ingerid sier:

    Hei, Tore.
    Fantastisk fin blogg og tore på sporet.. Skulle ønske jeg møtte deg personlig og snakket med deg 🙂
    Har sett deg en gang på Værnes i Trondhiem 🙂
    Veldig bra.

  52. Bjørn. sier:

    Hei Tore.

    Flott program ikveld fra cuba.Dette programet er søndagens
    høydepunkt for meg.Like fint hver gang.

    Mvh Bjørn.

  53. Annette sier:

    Hei Tore. Søndagen har blitt et høudepunkt. Da sitter vi å ser på programet Tore på sporet. Er et kjempe program og du å ditt team gjør en fantastisk bra jobb. Håper å ser deg ofte på tv fremover. Stå på Tore og gjengen dere er de beste.!!

  54. Fint og lærerikt program. Det er bra at du tar med hvordan du bruker nettet i din søken etter savnede. Jeg var på 90-tallet leder for FA ettersøkelsesseksjon så jeg kjenner litt til det arbeid som kreves.
    Stå på.
    Mvh egro

  55. Hei Tore. Fantastisk program i kveld også, du gjør en formidabel jobb, dine programmer er de beste som sendes på TV. Håper du fortsetter i laaaaaaaang tid fremover. Tusen Takk for at det finnes sånne som deg i denne kalde verden vi lever i! Helt topp!!!

  56. linda sier:

    fint program.gleder meg alt til neste gang.dere gjør en fantastisk jobb .det er hødepunkt vær søndag når dere sender

  57. Mary-Ann T Eide sier:

    Heisann Tore

    Jeg har sett alle programmene dine…enkelte har jeg også sett i reprise og uansett reprise eller ei-lommetørklet MÅ frem 😉
    Det er utrolig flotte og rørende historier du lar oss få være med på!
    Og mere rørende blir det sikkert for oss da vi selv står i den situasjonen og leter etter»noen»

    Dagens program var heilt unikt syns jeg…tenk at pappen hennes ble funnet,det var jo som og leite etter ei nål i høyet

    Håper at det blir laget flere slike program med deg Tore,det er ukens høydepunkt 🙂

    Klem fra meg 😉

  58. Et program for hele familien. Godt med noe som kaller på empati. Alt for lite av det på Tv.

  59. Anne Knutsen sier:

    Hei. Siden det aller første programmet for mange år siden, har jeg sittet klistret til tv-skjermen hver gang. Helt fantastisk å se at du og nrk klarer å gjøre så mange mennesker glade, og en blir jo glad selv også. Håper også i fremtiden at det er plass til slike program.
    Mange hilsner og klemmer fra meg

  60. Mona Bratland sier:

    «Tore på sporet» er underholdning for hele familien. Og den jobben du/dere gjør er uvurderlig for de det gjelder. Rørende og gripende historier! jeg har sagt det før, men sier det igjen, det skulle ha vært flere som deg rundt omkring, Tore! Du gjør en fabelaktig jobb! Fortsett med jobben, du er viktig:)
    Stor beundringsklem fra Mona:)

  61. Randi Hanssen sier:

    Nå er ett nytt Tore på sporet ferdig, og her sitter jeg med tåre våte øyne så jeg nesten ikke ser hva jeg skriver. Har fulgt Tore i alle hans serier og går aldrig lei.Dagens historie var meget rørende og flott. Bra far og datter fikk møtes,noe jeg hadde unnett min søster også. Så TORE PÅ SPORET må komme igjen og igjen, for dette trenger vi.Stå på TORE jeg har fler tårer på lager.Ser frem til neste søndag.Klem fra en fan.

  62. Tänk vad jag är lyckligt lottad som har tillgång till NRK1, då kan ju en svenska få se ett fantastiskt superbra program varje söndag kväll.
    Jag hoppas att Ni kommer att fortsätta i många många år till med «Tore på spåret».
    Många varma kramar från Sverige.

  63. Lill-Karin Henningsen sier:

    Hei. Flott program. Stå på. De som ikke liker dette programmet,kan se på noe annet.Vi har bare godt av å høre om andres skjebner og lære av de.

  64. Maurith J. Fagerland sier:

    Godt program som jeg må ha med meg. Også jeg savner litt ett større studio og møtene som var i studio tidligere, men som noen sier her, kanskje ikke hver gang. Ellers tror jeg ikke vi har vondt av å komme i kontakt med følelsene i oss, sendetiden domineres mer og mer av det jeg etter min mening vil definere som overfladisk idoiti. Til noen av de programmene som får «beste sendetid» kan man virkelig lure på hvilke kvalifikasjoner som kreves……ikke dokumenterbare kunnskaper, i alle fall- for å si det forsiktig. Når jeg klarer å finne av-knappen og ikke irritere vettet av meg i forhold til dette får de som kaller dette sosialpornografi heller svitsje til en annen kanal der det fins noe som passer bedre eller finne av-knappen. Den er der.

  65. Else Marie Strøm sier:

    Veldig kjekt program som jeg må ha med meg hver uke. Utrolig hva dere klarer. Fortsett i samme «sporet».

  66. Anne-Lise Ørstavik sier:

    Takk for det gode programmet ikveld. Lykke og glede ga du denne unge kvinnen. Takk for mange gode program!

  67. eg har sett Tore på sporet så lenge en kan huske..
    elsker programmet det er det eneste programmet eg ser på på nrk/ har sett siden eg sluttet å se barne tv.. synn tore spor hund ikke viser lenger da.. det er utrolig korleis du klarer å finne folk på den måten.. elsker bokstaveligtalt programmet..

    se bort fra små skrive er bare 13år..

  68. Hege sier:

    Jeg vil bare si som en generell kommentar til de som «disser» programmet…dere må jo ha sett det for å finne frem til bloggen og bryr dere nok til å legge igjen en kommentar. Tror ikke det er mye grunn for sensurering av beskjeder her, for de som ikke liker programmet, ser ikke på det og følger heller ikke bloggen!

    Jeg liker programmet og får det med meg hver søndag. 🙂

  69. Ole Kr. Valle sier:

    Hei Tore.

    Helt siden jeg møtte dere på Færøyene for noen år siden, har jeg vært en fan av programmet. Jeg hygger meg med å se det på nett TV, og kanskje jeg tar og ser igjennom noen av de gamle episodene igjen. Det har jo blitt en del
    Stå på videre!

  70. Kari fra Åsen sier:

    Er en varm tilhenger av Tore og programserien, – dette er massasje for sjelen.

  71. Tone sier:

    «Tore på sporet» er et herlig program. Tenk hvor mye det betyr for disse menneskene å få se igjen sine slektninger! Har lagt merke til at det er nesten bare menn som er negativ til dette programmet. Hva kommer det av at dere ikke klarer å involvere dere på det følelsesmessige planet? Vi trenger slike program i dagens hensynsløse verden, og Tore er en hjertevarm person. Takk og pris for at det finnes slike menn!

  72. Vigdis , Keiserås i Vanvikan sier:

    Det enkle er ofte det beste. Liker så godt at studioet er enkelt og at studioet er lite og intimt. Synes dette er en positiv motvekt til talkshows som pøser på med publikummere i et kostbart studio. Her setter man fokus på historien og lar den menneskelige faktoren gå først. Stå på!
    Du er en god historieforteller, Tore. Med din stødige, ærlige og fengende tilstedeværelse i øyeblikket drar du seerne inn i de rørende øyeblikkene. Vi husker disse øyeblikkene. Man glemmer aldri et program. Vi tar dem med oss videre og lar budskapet gjøre noe med oss. Budskapet om det å tørre, om det å søke og sist men ikke minst: om å aldri gi opp håpet.

  73. Siv-Julie sier:

    Hei Tore. Jeg har følgt dette programmet siden programmets start, og jeg husker godt de «gammle» episodenearndommen min, fra da dette var ukas høydepungt for meg. Jeg fikk sitte lengre oppe bare for å se programmet. Så mange rørende historier, og så mange folk du har hjulpet. Nå sitter jeg klistra til skjermen hver søndag og tore p åsporet sendetiden er «hellig». Du har funnet en helt utrolig måte å fenge seerne på. Du tar oss med inn i historiene på en måte ingen andre programledere klarer. og jeg kan fortsatt huske historiene fra jeg var lita. vær så snill, ikke slutt med dette!

  74. cathrine Horpstad sier:

    Hei.
    Jeg hr følgt med på «Tore på sporet» siden jeg var liten. og synes det er et veldig kjekt program. Men det som irriterer meg er alle de kommentarene: «solen har sått opp» «jeg og anna mari sovnet på flyet» «naboen kom for å ønske oss en god tur» «tskjorten jeg har på meg i dag er rød og den jeg skal ha på meg i morgen er svart.» Det blir alt for mye. Er det ikke bedre å heller ta med mer om selve repotasjen? Vise for eksempel mer om oppholdet på Cuba.

  75. Kine Aasland sier:

    Heisann! jeg husker når jeg var mindre, lørdagens høydepunkt var Tore på sporet og jeg har savnet det i årene etter. jeg har sett alle episodene som ligger på nrk sine sider. denne sesongen har vært slik jeg forventet, spennende og rørende. synes det er bra slike ting blir gjort. jeg er fornøyd, og mener dere får frem det viktigste i reportasjene! ikke gi dere med denne sesongen! 🙂

  76. Lill Mikkelsen sier:

    Hei Tore ..programmet ditt er helt unik,mange av oss som ble kjempeglade når TORE PÅ SPORET skulle glede både unge og eldre denne høsten.Virkelighet og ektemennesker er noe vi gjerne ønsker inn i stua vår. Håper inderlih at NRK skjønner hvor viktig det er med denne type programmer og at det kommer flere sesonger.Gleden over all gjennforening er flott å få være med på. Klem til dere alle som gjør sitt til for at dette programmet kan bli virkelighet… Lill

  77. Berit Austerslått sier:

    Jeg har også sett alle programmene til
    «Tore på sporet» og syns det er fantastisk når
    familiemedlemmer finner hverandre. Jeg gleder meg med dem
    og gråter sammen med dem, og så liker jeg musikken
    til programmet så godt, den bærer bud om at noe hyggelig vil skje!
    Gleder meg til fortsettelsen!

  78. Susan Andersen sier:

    Hei, Tore.
    Synes det er veldig interessant aa foelge med paa programmene dine, saerlig liker jeg at du forteller hvordan du har funnet frem til personene. Jeg driver med slektsgransking selv og det er jo et detektiv arbeid ogsaa. Jeg ser episodene paa nettet, fordi jeg bor i USA.Gleder meg til neste soendag. Haaper programmet fortsetter i 2010 ogsaa. Dette er naa mitt favoritt program.

  79. Maritha sier:

    hei Tore det er kjempe bra pogram du har. likker Tore på sporet kjempe godt jeg. kelm Maritha

  80. Line sier:

    Hei Tore!
    Du gjør en kjempejobb, håper du fortsetter så lenge du kan:) Hver søndag sitter jeg foran tv’en og tårene triller like mye hver gang. Du har hjulpet så mange mennesker med å finne en viktig del i livet sitt:) keep up the good work!:)
    Klem Line

  81. Monica E. Kristiansen sier:

    Jeg er en stor tilhenger av deg, Tore og da du for en tid tilbake fikk hard medfart i media for din inngripen ovenfor den korenaske mammaen følte jeg at jeg måtte ta til motmæle. Her følger mitt innlegg fra Dagbladet.no.

    Stå på, Tore!

    Mvh Monica E. Kristiansen

    «Jeg må si at det overreageres en god del nå.

    Jeg så programmet i går kveld og syntes at Tore Strømøy gjorde alt på en etisk korrekt måte.

    For det første var det ikke slik at han troppet opp med den biologiske mora på trappa til hverken adoptivforeldre eller barn. Han tok kontakt med adoptivforeldrene og gav dem historien til den biologiske mora slik at DE SELV kunne avgjøre om de ville si noe til sønnen.

    Dernest syntes adoptivforeldrene at det var greit å fortelle sønnen om dette slik at HAN SELV kunne avgjøre om han ville møte sin biologiske mor.

    Denne mannen ble dermed ikke tvunget til å møtte møte sin biologiske mor og han stod fritt til å velge selv om han ville gjennomføre dette.

    Dessuten ville nok ikke Tore Strømøy ha laget tv-innslaget dersom ikke alle partene var enige om at dette kunne sendes på riksdekkende tv! Ergo er det jo ikke Tore Strømøy som skal kritiseres. Han har jo bare vært en form for mellommann i denne saken og man kan jo heller vinkle saken fra en helt annen side og si at det er de involverte er mediekåte, men DET tror jeg heller ikke på!!

    Jeg tror at alle partene her var genuint interesserte i å få en form for avslutning og tilgivelse i alt som hadde skjedd. Vi lever i fritt Norge og dersom noen ønsker å dele sin historie med oss for at vi skal kunne lære av det syntes jeg det heller skal applauderes framfor å kritiseres.»

  82. Tone Forbergskog sier:

    Hei Tore.
    Tusen takk for mange hyggelige,rørende og opprørende programmer. Opprørende i den forstand at man ikke på noen måte kan fatte hva enkeltmennesker har gjennomgått pga familiemedlemmers handlinger,rørende når man ser hvor godt det kan gå. I en ellers så kald verden er det godt å få disse varme og medmenneskelige programmene inn i stua og vite at dette kan t.o.m barna se.
    Godt å vite at flere programmer er på tapeten, om enn ikke med det aller første. Ser fram til neste programserie!

    Med hilsen
    Tone

  83. ove sier:

    Tore på sporet er eit fantask PROGRAM,skulle kankje ha vert der sjølv er av utelansk her komst.Men er ikkje MODIG nok .

  84. Liv Schjølberg Nielsen sier:

    Hei Tore Tusen takk for at du er til og gjør så masse godt for mange mennesker. Det lyser bare godhet og snillhet av deg. Reserverer bestandig kvelden for ditt program. Takk igjen
    Stor klem fra en som synes fdu er fantastist flink med det du gjør for andre

  85. Atle sier:

    FLOTT TV-PROGRAM
    Vi synes programmet er veldig bra! Et program som vi lever oss inn i og gler og gråter i lag med dem som finner sine kjære. Det eneste er at det ikke må bli for mye om folk som har løsunger i andre land.

    Mvh Atle

  86. Jane Hauan sier:

    Jeg vil med dette få takke alle som stiller opp og hjelper til med dette fine programmet,og en spesigjeld takk til Tore som engasjerer seg for menesker som trenger å finne sine familie medlemmer. Tusen takk for et kjempe fint program.

  87. Helge Lie sier:

    Fins det engler. I så fall er Tore og tv teamet hans det.
    Det mest menneskelige og varme program som har vært produsert av NRK.

  88. Astrid Julseth sier:

    Hei Tore.
    Du har et fantastisk program. Sitter klistret foran tv-skjermen hver eneste gang. Flott at noen bryr seg med å finne mennesker som har stor betydning for så mange. Du viser empati,og lyser av menneskelig varme og godhet. Tusen takk for flotte program. Måtte vi få mange slike!

  89. Ingunn Garnås sier:

    Hei på deg Tore!!!

    Det du presterer er enestående, utrolig flott! sere alle program, og lever meg vel inn i noen av situasjonene selv, da jeg er adoptert og vet ikke no om mine biologiske foreldre. får en del tanker da jeg ser alle de fine programmene dine!

    Stå på og jeg håper du fortsetter..

  90. Anne Aasrum sier:

    Hei Tore…
    Etter å ha lest alle disse innleggene så er det jo ikke mange klager heldigvis. Jeg er en stor fan av dette programmet og er en av dem som «bare må ha det med meg»hver søndag.Har fulgt med i alle de årene Tore på sporet har eksistert og kommer ikke til å slutte med det. Kan vel savne at det var gjenforening i studio, men flott som det er nå også.Til de som klager slutt med å se på dette og irritere dere,»finn noe annet å se på så lenge».La oss som liker dette få ha det i fred for denne sytingen.Stå på Tore , du er TOPP…
    Stor klem til deg og resten av gjengen bak dette programmet….

  91. Siv Annie Holm sier:

    Søndagskvelden har blitt ukas høydepunkt. Da kobler jeg fra telefonen og setter meg godt til rette i sofaen. Tore På Sporet er et fantastisk program, og ingenting trenger å endres når det gjelder innholdet. Tore, du er en fantastisk person som jeg skulle ønske det var flere av. Det du gjør for så mange står det virkelig respekt av. Tenk å være så heldig å ha en så flott jobb! Lykke til med videre jakt!

  92. Johannes Kjalnes sier:

    Kjempe bra program,et av dei beste som blir sendt på NRK

  93. vidar sier:

    Et virklig fint program.Men las i vg for noen mnd siden at staten har utestående mange milloner kroner i barnebidrag. Staten har jo betalt desse mødrene det deres barns ferdre ikke har betalt. Så regner med at staten sender utestående beløp i posten til alle desse forvunnede fedrene som bare reiser sin kos….

  94. Per M Hansen sier:

    Alltid like interessant. Er så forskjellig fra fleste andre programmer at det kan gå år etter år og være like fascinerende. Programmet om Andre og faren viste Israel fra en annen side enn ellers i media.

  95. Synnøve Nilsen sier:

    Det er alltid et kjempefint program du har Tore. Jeg er alltid tilstede hjemme når det programmet skal gå. Setter meg godt til rette i sofaen når programmet skal begynne. Og ofte er det veldig røranes, så sånn føler jeg da. Kjempefint at vi har et sånt godt program å få se på. Jeg kommer alltid til å følge med på ALLE de gangene disse blir sendt.

  96. Elsa Røed sier:

    Hei Tore på sporet, enda et kjempefint program. Stå på. Gleder meg til hver søndag.

  97. Liz L. Skårn sier:

    Heisann,vil bare si at tore på sporet er det beste programmet NRK noen gang har vist!!! Ser frem til hver søndag,håper dette programmet ikke stopper opp……….. Du gjør en fabelaktig jobb Tore!!!!!!!!!!!

  98. Inger Pedersen sier:

    Takk for et program som forteller om ulike menneskeskjebner. Tore klarer på sin sympatiske måte å formidle tanker og følelser slik at jeg blir engasjert og lever meg med. Det blir ofte felt noen gledestårer når jeg ser at gjenforening finner sted. I familien vår er vi enige om at dette er et program med sjel, i motsetning til mange av underholdningsprogrammene. (Idol, Skal vi danse, Hotell Cæsar mm)

  99. Hej Tore
    Det är väldigt bra gjort av dig och ditt team att ni förenar folk med sina familjer. Du engagerar dig och de program som jag har sett på tv har gjort stora intryck på mig. Det värmer i hjärtat att du bryr dig – du lagar inte bara ett program men det syns att du verkligen brinner för ditt jobb. Stå på!! jag vill gärna se fler TORE PÅ SPORET program.

  100. andreas sier:

    Hei Tore
    Dette er jo høstens høydepunkt på tv
    Skulle bare ønske de var fleire program. har sett alle program direkte men også i reprise flere ganger. Gleder meg hver gang.

  101. Anne-Brit Fløtnes sier:

    Tusen takk for noen fine program 🙂

  102. Kjære Tore og dine hjelpere;) Dere skal bare vite at dere gjør en fabilaktig jobb og viser oss hverdagen til mange mennesker som søker «noen» der ute. Dette er en stor jobb.Mennesker som dere skulle vært klonet. Du har ett stort hjerte med masse kjærlighet. Jeg har selv fulgt min adoptivbror til Bolivia for å finne sine. Vi lo mange ganger på turen og sa til hverandre: «Kanskje skulle vi hatt Tore med?» Hehe…men vi klarte oss bra;) Føre turen har min bror vært veldig rastløs, urolig, han kunne liksom ikke få roet seg. Etter turen som nå er to år siden, har han slått seg til ro med samboeren. Slapper liksom av, nå vet han hvem søskene og mor er. Det er godt å se dette. Han er min bror…for ever selv om vi ikke har samme biologiske foreldre. Så Tore, stå på og jeg har stor respekt for jobben du gjør slik at ett menneske kan føle seg «hel» igjen. Stå på og jeg sitter klistret til skjermen;))))

  103. svein sier:

    det er et kjempe program,stå på tore.jeg ser på hver søndag.

  104. irene sier:

    Et virkelig flått program, Tore er også en veldig behagelig mann og flink med det han gjør. Vi ser hver søndag på programmet, vil ikke unnvære det. Vi håper du fortsetter med dette.

  105. astrid sier:

    Sterke historier som griper hjertet. Noen ganger de historiene for sterke for meg. Takk for at disse programmene er i gang midt i en vanskelig verden hvor mange, enorm mange ønsker å finne igjen blodslinjene sine.
    Lykke til videre og måtte vi få mange fler av disse programmene, noe som også er med å øke seerantallet.

  106. Tore på spore fan nr1 sier:

    Hei Tore.
    Jeg ser på progrmet hver helg, men jeg savner den lille
    hjelperen din/den lille hunden som har vert med før.
    Håper den kommer tilbake 🙂

  107. Sissel Borgersen sier:

    Hei Tore…
    Vil bare takke deg og teamet for noen aldeles ubeskrivelige flotte program.Det er så flott og rørende å se på at feks.Isabell fikk treffe igjen sin mamma,nydelig..Du er en fantastisk mann og person og vi her i lille Norge trenger slike som deg….Håper du kommer snart tilbake på skjermen med flere program….Tusen takk,…Har sett alle …Stå på:))

  108. Lill Ann Malmedal sier:

    Hei på deg Tore.
    Jeg er så enig i alt det gode som er sagt om program,deg og alt som stort sett er sagt her, Gleder meg til hver kveld du er på.
    MEN,,,,Kjære Tore,,,,må det være musikk i bakgrunn når dere snakker, Siste programmet hadde vi, (OG FLERE MED OSS) problemer med å høre hva som blir sagt.
    Og for dem som har høreapparat blir det ti ganger verre. Det er ikke bare i ditt program, men jeg begynner nå med å spørre deg. Må det spilles når dere prater??? Kan vi få høre hva du mener om det? Tusen takk for alle de gode programmene dine. Hilsen fra lille my.

  109. Tina Holt sier:

    Tore! Jeg ELSKER programmet ditt!! virkelig! Vær såå snill og aldri slutt å lage programmet alle elsker! Du er best!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *