YPPERLEG SLANKEMAT!

Pnnekjøtt bruk

Den norske julematen er ypperleg slankemat, seier den svenske slankeguruen Sten Sture Skaldeman. Ét også fettet på ribba og pinnekjøtet og ikkje berre sjøve kjøtet.

Denne kosten er altså heilt ok, men la poteta ligga, eller et berre veldig lite av den.

Når det gjeld juledrikke så er øl IKKJE bra! – Det er flytande sukker, seier Skaldeman (sjå bilete i botn av saka).

Men samtidig kan det vera sunt å skeia ut ein gong i blant. Akevitt til ribba,lutefisk og pinnekjøt er heilt ok, og du kan med godt samvit nyta eit glas vin til julematen.

På dessertbordet er multekrem heilt topp, berre pass på å spara på sukkeret i kremen.

Så konklusjonen er at juletida er topp for oss som skal bli lett med fett.

Skaldeman

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *