Jeg er i gang!

treningspal.jpg

”Vi må komme i gang” sa en optimistisk Christina som hadde meldt seg frivillig til å få en kropp som ikke var bygd for fart lenger, men heller til avslapping og rekerasjon, til og komme i form igjen til sentrumsløpet i slutten av april.

Etter et raskt blikk nedover skjønte jeg hva hun mente da hun la til at vi har bare tiden av vegen, i dag er det kun 100 dager igjen!!

Svetteperlene på pannen kom allerede til syne da vi ruslet igjennom gangene på olympiatoppens treningssenter på sognsvann, hvor idrettsheltene på veggen så ned på deg med sine bredeste smil.

Etter et raskt skift stilte jeg på tremølla under Erlend Hem sin kyndige ledelse, dette skal gå bra sa han og dyttet en snorkellignende slange inn i gapet mitt for og ta en MAX 02 test som han sa.

Kan du ikke heller ta en MINIMUM test prøvde jeg da han satte i gang tremølla, ”gi tegn med tommelen om du vil øke eller sakke tempoet” sa han, jeg var ikke sikker på om tommelen gikk opp eller ned men var sikker på at tempoet økte uansett mens han stirret inn i testskjermen.

Etter 4-5-minutter sakket han endelig tempo like før jeg så livet passere i en revy, ”det finnes et visst grunnlag her” sa han og flakket med øynene mens han hjalp med ned fra tremølla.

Resultatene kan du se på frokost-tv i morgen, men jeg kan slå fast allerede nå, at det er VELDIG mange år siden jeg løp New York marathon, men jeg er i gang!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Jeg er i gang!

  1. Jarle M. Elvegård, Tromsø sier:

    Hei Pål!
    Jeg er også i gang med forberedelser til Sentrumsløpet 27. april og 10 km i Midnight Sun Marathon i Tromsø 21. juni. Bestemte meg da jeg tok sommerferie i juli i fjor. Forberedelsene sålangt har ført til betydelig færre kg og en merkbar bedring i kondisjonen. Hovedsaken er å bestemme seg, og ha et konkret mål litt fram i tid. Jeg har alltid med treningstøy når jeg er på forretningsreise i Oslo, da blir det enten joggetur eller besøk på et treningsstudio. Jeg regner med at ditt opplegg blir såpass vellykket at du også bør delta i Tromsø den 21. juni. Tenk for en opplevelse å delta i Tromsø i midnattssol.
    Lykke til videre med forberedelsene, ditt opplegg er kjempegod PR for mosjon og «det å ta vare på helsa».
    Kanskje vi treffes under Sentrumsløpet i Oslo 27. april.
    Hilsen fra Jarle M. I Tromsø

  2. Paul sier:

    Hei Pål.
    Imponerende satsning dette. Men det er jo slik at jeg har sett bilder av deg der du deltok på New York Maraton. Eller hadde du bare tatt på deg treningsshorts ( ha det var jo tidlig 80-tall!) og svettebånd rundt krøllene rett før fotografering?
    Hva var tida og plasseringa di på den maratonen?

    Og hva er vitsen med å starte slik selvpining hvis du ikke har et langsiktig mål??? Vil du bare vise leggene dine på TV, eller har du tenkt å legge om hele livet ditt sånn generelt 🙂

    Og for å snakke litt Jorset: Hvilket skjema legger du opp til for Sentrumsløpet?

  3. Line sier:

    Vil bare si lykke til! 🙂

  4. Line sier:

    Skal heie på deg!

  5. Elisabeth sier:

    Hei.
    kan dere lage litt mer inspirerende rapport fra treningsøktene? Gjerne noen bilder og program Thoresen skal følge. Tenkte å hive meg med, men dette var ikke noe til inspirasjon.

    Elisabeth
    VestNorge

  6. Elisabeth sier:

    Hei.
    Tenkte å komme meg opp av sofaen og følge deg, men da trenger jeg programmet ditt og litt mer spenstig presentasjon:o)
    Lykke til.

    Hilsen
    Elisabeth

  7. Heidi sier:

    God morgen Pål! Jeg nyter å følge med når du har sending på tv.Og du og din makker Brita matcher så utrolig godt! Dere er utrolig flinke. Ønsker deg lykke til med treningen:-)

    Klem fra Heidi

  8. Pål sier:

    Tusen takk, skal hilse Brita!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *