NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Fagdagen er i gang! | Fagdagen 2013

Fagdagen er i gang!

Vårt kjære Kringkastingsorkester stemmer nå sine instrumenter og våre kolleger i messa er i full gang med å lage til mat til festen senere på kvelden.
Men før det blir det over 20 sesjoner med inspirerende foredrag fra Aualen på Marienlyst skole, Store studio, studio 1 og studio 19. Der vil du kunne høre forelesere fra USA, Danmark, England og Sverige i tillegg til våre egne dyktige folk. Og hovedtemaet for dagen settes i åpningen av konferansen hvor Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, Nettredaktør, Sindre Østgård og Sjef for Marienlystdivisjonn, Annika Biørnstad gir sine refleksjoner over hvor NRK står i det nye konkurransebildet som stadig er i rask endring. Klarer vi å henge med i konkurransen? Hvilke grep vil den nye Kringkastingssjefen gjøre for å være med i konkurransen.Få med deg denne sesjonen om din egen arbeidsplass

Denne sesjonen avløses så av en etikkdebatt etter at NRK har vært utsatt for kritikk den siste tiden for sin håndtering av enkelte journalistiske saker. Der får vi også besøk av etikkredaktørene både fra Danmarks Radio og BBC, for å ta del i deres erfaringer med tilsvarende kritikk i deres institusjoner.

Og så går det slag i slag med fire parallelle sesjoner helt fram til klokka 17.00 hvor festen starter med velkomsttaler, prisutdelinger og quiz. Det hele ender med heftig dans til toner fra åttitallet med KORK og våre gode amerikanske venner, Keith og Giselle.

Og til de av dere som ikke har anledning til å være tilstede på sesjonene gjennom dagen, så har Nye Torget et tilbud om streaming. Det blir overføringer fra både Aulaen, Store studio og Studio1 gjennom hele dagen. Gå inn på Nye Torget og finn Fagdagsrommet. Der kan du følge med på forelesningene.

På vegne av Fagdagens Prosjektorganisasjon:

Ha en flott Fagdag og en strålende fest!

Wilhelm Haagensli

Prosjektleder Fagdagen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.