NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Festen | Fagdagen 2013

Festen

Gå ikke glipp av årets NRK fest! Festen starter i bakgården kl.17.00

Vårt fantastiske husorkester – KORK – er tilbake i garasjen og byr nok en gang på heftig Disco Inferno med Keith Fluitt og Gisele Jackson under glimrende ledelse av Jens Wendelboe.Dette svinger vanvittig – og du kan glede deg til fullt trøkk på dansegulvet i år igjen! Og noen musikalske overraskelser blir det også i løpet av kvelden. Så ta på danseskoene!

Men før vi slipper til KORK på scenen er det noen faste poster;
Vi starter med en velkomstdrink fra kl.17.00 og selvfølgelig en liten velkomsttale. Så er det mat og hyggelig selskap. Messa står også i år for maten – gled deg til en spennende og fargerik meny! Så er det å gjøre seg klar til  prisutdelingen kl.19.00. Der det skal deles ut Nyskaperpris, Årets Team-pris og pris for Redaksjonell utvikling. Her venter det gjeve premier på vinnerne.

Så blir det litt underholdning før alvoret begynner kl.20.00 med den store Quizen. En quiz som i år fordrer brede almennkunnskaper. Så her gjelder det å alliere seg med folk med forskjellige spesialkunnskaper. En fin måte å bli kjent med nye folk på.

Så kommer det vi alle venter på, vårt eminente husband KORK med våre amerikanske solistvenner i spissen. De holder på til klokka 23.00.  Da tar vår DJ over og leder oss inn i den varme sommernatten fram til vi slukker lysene klokka 01.00 og ønsker alle vel hjem.

Det er stengt for kommentarer.

Featuring WPMU Bloglist Widget by YD WordPress Developer

NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi