NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi David Jordan | Fagdagen 2013

David Jordan

David Jordan ble i oktober 2007 BBC’s direktør for redaksjonell standard og policy, som medfører at han er ansvarlig for BBC’s redaksjonelle retningslinjer. Før det var han Controller of Editorial Policy og BBC’s politiske rådgiver.
David ble TV journalist hos London Weekend Television’s Weekend World i 1984. Han kom til BBC i 1988 for å være med på opppstarten av deres politiske flaggskip program On The Record. Han ble Deputy Editor  i 1989 og senere Deputy Editor  for Current Affairs flaggskip program Panorama i 1990, hvor han vant priser for beste dokumentar 2 år på rad, før han vendte tilbake til On The Record som redaktør i 1992.

Han fortsatte som redaktør til 2003, bare avbrutt av en periode som BBC’s Chief Political Adviser. Han grunnla også The Westminster Hour på Radio Four og var Executive Editor av Radio Four’s The Week in Westminster og the World Service’s People and Politics i tillegg til at at han skapte og redigerte en rekke politiske programmer for BBC både på TV og radio.

David er medlem av styringsgruppen til PBI, Public Broadcasters’ International, en interesseorganisasjon for allmenkringkastere og i British Committee of the International Press Institute.

David is a member of the Management Board.

Dette innlegget ble publisert i Foreleser. Bokmerk permalenken.