Tro, håp eller handling?

Viking – VIF 1-2.

Skjebneoppgjøret mot Vålerenga var kampen som MÅTTE vinnes. Ikke det at tapet i seg selv er absolutt avgjørende for om Viking overlever eller ei, men med tanke på den frynsete selvtillit og tafatthet som preger klubben og laget for tiden, ville en seier betydd så enormt mye framover.

Presset fra media ville roet seg i hvertfall til etter neste helg, og troen på at evnen til å avgjøre kamper ikke var helt borte ville ha blitt vekket til live. Men dengang ei. Fra å ha bra kontroll til langt ut i 2.omgang, rakner Viking nok en gang.

Vålerenga framsto IKKE som et topplag, men vinner allikevel. Faktisk fortjent! Viking har en tynn stall, og det er ingen unnskyldning at laget manglet Ragnvald Soma og Allan Gaarde. Spiller som må stå over pga gule kort (og skader) er typisk i siste del av sesongen, og skjer alle lag. Nedrykk for Viking er KRISE! Nedrykk for Viking er faktisk langt fra urealistisk, Tvert imot!

Hvilke grep vil Vikings styre og sportslige ledelse foreta seg?
Vil de fortssatt HÅPE at ting snur seg av seg selv?
At Viking plutselig vinner 3-4 kamper på rad?
Har Viking virkelig fortsatt TRO på at situasjonen går over i likeste laget, i samme spor, og uten å foreta noen ting som helst?
Eller vil de ansvarlige i klubben HANDLE straks?

For at noe drastisk må gjøres, er innlysende. Viking har tapt 6 (!) av sine 7 siste kamper! Og det kan ikke skyldes på utur, stolpe ut eller marginer i mot når den sportslige krisen skal forklares. Tabellen lyver
ikke. Viking har fått som fortjent. Dessverre..

Tiden er inne til at ting må endres. NÅ! Klubben har ikke valg. Dessverre
er det eneste opplagte valg, at Tom Prahl enten må få inn andre ressurspersoner som kan hjelpe til, eller at Prahl rett og slett må betales ut av kontrakten, eller få «sparken» om du vil…

Vil den sportslige krisen snu plutselig for Viking?

Hvilke tiltak må nå skje?

Har Viking noe annet valg enn sparke Prahl?

Og hva er i tilfellet alternativet?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Tro, håp eller handling?

  1. Orage sier:

    Det er ikke sikkert den eneste løsningen er å tuppe Prahl. Det blir som å gå tilbake til Start. Tror at det kunne være lurt å få inn en person til i teamet, ut sesongen. En som kan si noen forløsende, psykologsk oppbyggende ord. Viking ser ut som et bunnlag men nervene ligger nesten utenpå skjorta nå og problemet sittet helt klart i hodet. Få inn Reka, Nordli, Semb, Mini (ha ha, en spøk den siste der). Hvis de Prahl går så viser det bare at styret ikke har tenkt en langsiktig tanke siden de sparket Olsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *