De fire første – dag 4 – 2015

Siste bunch med semifinale-sanger skal vi igjennom i dag og siden noen av dagens sangere er av det unge kjekke slaget får vi billedsette det med denne karen fra kulturhistorisk museum.image

 

Israel gir oss en fartsfylt start på dagen. Litt utrolig at denne «voksne» karen bare er 16 år gammel. Mulig det er litt for tidlig på dagen for han de han ikke stråler like mye som sangen krever. Men, det tror jeg han får til når det blir alvor og med hopper rundt med sine 5 danseglade venner på scenen.

Latvia har nok en av årets mest sære låter og da er jeg straks ombord. For en stemme, for en kjole, for en dame og for en kule back-drop. Her stemmer bare absolutt alt og en låt hoppet plutselig veldig mange hopp opp på min liste. Jeg bare elsker når noen gjør noe så anderledes.

Aserbadsjan stiller med en på alle måter storslagen låt, skrevet av svensker, men den klarer dessverre ikke å fenge meg. Sangeren ser litt shabby ut og blir en rar kontrast til de stramme ballettdanserene han har med seg på scenen. Fjorårets dårlige plassering blir nok likevel ikke repetert, fint for dem.

Island stiller med en sterk låt, artisten synger bra og stiller barfotet. Det trekker en del ned at hun har en veldig barnslig kjole på seg. Og flott vokal-presentasjon til tross og bra innsats på scenen, dette blir kjedelig og langtekkelig på meg og dette ble i grunn tre lange minutter for meg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.