Jula varer helt til påske

heter det men, for oss GP-fans varer den i grunn helt til mai da. Og denne påsken har påskeharen vært innom med en skikkelig godbit av en påskemarsipanbit. Lørdag 4.april kl.19:55 viser NRK 60-års jubileumsshowet som ble tatt opp nå tirsdag i London. Og noen du møter i dette showet er disse:

imageJeg var så heldig å være på samme fly som Bettan på vei hjem fra London og hun sendte meg dette bildet tatt bak scenen under showet.  Både hun og Hanne Krogh hadde en fantastisk opplevelse og kunne knapt nok huske en større og bedre mottagelse fra ett publikum. Og ryktene sier at det kun var damen i midten som slo vår favorittduo i desibel-målingen over hvem som fikk mest høylydt applaus.

Og det var en helt fantastisk stemning i salen og her var det snakk om å gå fra høydepunkt til høydepunkt. Og de fleste artistene ble overveldet at den responsen de fikk fra publikum.  Tyske Nicole klarte nesten ikke å forlate scenen da publikum ikke ville stoppe å klappe. Så får vi gremmes en liten smule over at publikum buet den russiske artisten Dima Bilan før han kom på scenen. Heldigvis fikk han flott applaus når han var ferdig.

Våre egne Bobbysocks gjorde sine saker veldig bra og vent til slutten av programmet, da gjør de ett ekstranummer som virkelig gjorde susen.

Mine høydepunkt var mest at det kan lages flotte show også på relativ små scener som det var her + når GP- artister synger andre låter enn sine egne. Og sist men ikke minst den nesten magiske stemningen som var i salen.  Jeg tviler sterkt på at den kommer helt til sin rette på TV, men man kan jo håpe.

Uansett, gled dere til et flott show, dette blir en flott opptakt til Eurovision-uken i mai.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.