Stille etter stormen

Selv om Carl Espen gjorde en fremragende figur på sin øvelse så må jeg i rettferdighetene navn si noe om de to siste låtene som øver i dag.

Men først en liten hyllest til dagens helt:

image

Disse fikk jeg av Carl Espen på treffet vårt og de deles ut til heldige fans av ham.

Neste land ut er ikke Sameland selv om åpningen av låten kan høres slik ut. Nei, vi skal omtrent så lang unna man kan komme Sameland i Eurovision-sfæren, nemlig Georgia. Låten begynner OK, men går over i en slags rotete sangkonkurranse mellom tre vokalister. Mye skrik og altfor, altfor lite ull til at dette skal være noe å bry seg om. Men, vi får sende en stor takk til Georgia, tittere over hele Europa vil huske Norges låt enda bedre på grunn av dette sammensuriummet av en låt.

Polen avslutter dagens øvelser med ett fyrverkeri av en låt. Og når damen med vaskestampen viser veldig mye av sine to fordeler i ett klipp bryter applausen løs i pressesenteret. Sangmessig er dette fargerik, men litt for rotete etter min smak. Låten blir for hakkete og tar aldri helt av selv om de prøver intenst.

Og når det gjelder mitt eventuelle medlemskap i Dressjakke-på-Carl-Espen-fanklubben er det fortsatt under vurdering. Jeg håper i grunn at de på neste øvelse har ett anderledes, litt mere casual kostyme og ser hva som funker best. Jeg lover å ta ett alvordsord med NRK´s kostymeansvarlige 🙂

Og snart skal Carl Espen ha sin første pressekonferanse.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.