Det er Norge som er bra, men er det Norge som er best?

Da er det minutter til Norge skal øve, alltid spennende når det skjer. Har snakket med mange i delegasjonen, noe forandringer er det, men ikke veldig overraskende forandringer.

Og selv skoene mine heier på Carl Espen:

image

Ser allerede at paukisten er droppet og 4 fiolinjenter har fått seg tur til København.

Først gjennomkjøring gikk veldig bra. Skuldrene kan kanskje senkes en centimeter, men ellers hørte ikke jeg noen feilskjær når det gjelder det sanglige. Grafikken er dominert av mørkeblått opprørt hav og lynglimt og passer fint inn i sangen. Noen feil så man da, for eksempel så fiolin-jentene entre sitt podium mitt ut i låten. De skal liksom bare dukke opp. Det eneste jeg er veldig usikker på er kostymet. Carl Espen har fått dressjakke, men med oppbrettede ermer slik at man ser tatoveringene hans. Han var litt for striglet etter min smak, kanskje jeg bare trenger å se det noen ganger til for å like det?

Andre gjennomføring og skuldrene hadde senket seg ett lite hakk. Carl Espen hadde også litt bedre kontakt med kamera. Fortsatt ser vi fiolinjentene gå inn på podiet, men det blir garantert rettet til neste øvelse. Er fortsatt ikke medlem av fanklubben til dressjakken hans.

Etter tredje gjennomkjøring holdt jeg nesten på å skrive ett stygt ord i ren begeistring, men nå satt det virkelig. Vi gikk glipp av fiolinjentenes innmarsj, Carl Espen er staut og stormsikker i fremføringen sin og kameraføringen var veldig bra også. Og nå skal jeg vurdere medlemskap i dressjakken-på-Carl-Espen-klubben.

Fjerde og siste gjennomkjøring og Carl Espen du er KONGE!!!!! Han opptrer på denne scenen som om han aldri hadde gjort noe annet. Jeg er MEGET stolt av deg!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.