Er det deilig å være norsk i Danmark?

Dansk reiseliv påstår det og i dag får Carl Espen testet om denne velkjente setningen stemmer. Han skal ut på scenen for første gang 16:40 og det er 8 land som øver før han.

Og får bare arrangørene øvelsene opp på skjermene her blir det passe deilig å være på pressesenter i Danmark også.

Var en tur innom EuroClub og vertinnen der er en velkjent figur for oss Grand Prix-fans – nemlig DQ eller DramaQueen som er «damens» fulle navn.

image

Dramatisk start på dagens øvelse og da snakker vi om sangen fra Moldova. En passe standard stor Balkan-drama-balladeish melodi. Hun fremfører vel OK nok, dog uten at man sitter igjen med altfor store inntrykk etter at sangen er ferdig. Fire dansere gjør sitt beste for å skape litt mere liv i låten og det redder den inn til ett akseptabelt resultat.

Og nå har vi fått gratis frukt her på pressesenteret – sunn mat er bra 🙂

image

Neste land ut er San Marino og Valentina. Hun prøver for 3 gang på rad å endelig klare å få San Marino kvalifisert til en finale for første gang. Og denne gang gjør hun ett supert forsøk. Denne låten vokste plutselig voldsomt hos meg, denne må bare klare å kvalifiserer seg. Alt annet vil være blodig urettferdig. Veldig stilfull og klassisk fremføring av en stor og følelsesladet ballade.

Siste land ut før lunsjpausen i dag er Portugal. Rytmisk, eksotisk og forsåvidt morsom og meget dansbar låt, men dessverre sliter artisten både med stemmen og sjarmen. De to tingene kan man jo prøve å forbedre, hvis ikke blir dette en dansbar tur ut i Grand Prix-ingenmannsland er jeg redd.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.