Da braker det snart løs

Med en knapp time igjen til det hele starter koker det nesten her på pressesenteret. Det foregår TV-intervju overalt og forsamlingen her inne består av en underlig mix.
Her er alt fra hardtarbeidende journalister som sender sine siste reporter til sin redaksjon til stivpyntede fans som paraderer rundt i sin nøye utvalgte påkledning. Litt av ett syn kan dere tro.

I dag har jeg kun vært turist + at jeg stakk innom Toojis bursdagsfeiring med en lite gave fra GP-klubben. Han ble veldig glad da Ivi fra Kypros overrasket han med kake og bursdagssang. Og den norske pressedelegasjonen sang også for Tooji, så bra gjorde vi den jobben at vi sporensstreks ble gitt jobben som reservekorister. Tror nok at både de fire som danser og han ene som bare korer er mer enn kapabel til å gjøre den jobben, så heldigvis slipper vi å trå til.

Fikk ikke sett Toojis siste gjennomkjøring, men iflg noen som så det var det veldig bra. Helt tydelig at han er veldig tent for oppgaven som står foran han i kveld. Han fikk Norge til finalen, det betyr at han har gjort jobben sin, det som skjer i kveld er bonusutbetalingen. Uansett hvilken plass han havner på vil vi være stolt av gutten. Han er en kjempeflott representant for Norge og jeg vet at han vil levere varene 100%.

Ha en trivelig kveld og må den beste (svenske) låten vinne.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.