Har stemmehvilen hjulpet Tooji?

Første gjennomgang av andre semifinale er i gang. Svenske Loreen har akkurat øvd. Og det er heidundrende fantastisk. Hun har muligens klippet vekk noen frynser fra kostymet, men de er definitivt ikke borte. Sverige opprettholder definitivt sitt favorittstempel.

Ellers har det vært ett par småtekniske problemer. Hviterusslands låt stanset etter noen ganske få sekunder og måtte begynner på nytt. Og det tok noen sekunder mere enn nødvendig før Georgia startet sin fremføring. Tyrkie fikk også noen lange sekunder ekstra før de fikk kjørt igang sin låt.

Det er mulig at en del av artistene ikke gir helt full gass på denne prøven, en del lite inspirerende fremføringer for å si det mildt. Og hvis dette blir det de leverer live vil det bli mange fremifrå muligheter for tissepauser.

Skal ikke slenge ut terningskastene mine før under neste generalprøve som er den såkalte jury-rehearsal (fagjuryene rundt omkring i Europa får se opptak av denne øvelsen), men har allerede en følelse av at jeg ikke blir gavmild med terningene i kveld. Utrolig mye intetsigende i denne semifinalen og jeg har ikke den ringeste anelse om hva som skal kunne gå feil slik at Norge mot all formodning ikke skal kunne klare å kvalifisere seg. Og det skader ikke at vi har den bråkete sangen til Slovakia rett foran oss. Tooji blir en nytelse av rang, får bare håpe at de som ser på ikke skrur ned lyd og glemmer å sette den på igjen til Norge.

Kjempeflott fremføring av Tooji, kunne ikke se at noe som helst gikk feil. Stemmer holdt, dansetrinnene gikk rett vei og det så veldig bra ut på TV. Faktisk så er den eneste feilen jeg så (og nå er jeg overekstremt pirkete), var at i en liten sekvens så du en av de kameramennene som løper rundt med håndholdt kamera stå i bakgrunnen. Han hadde «gjemt» seg på feil side av en søyle så det ut som. Dette blir finaleplass, klarer ikke komme opp med 10 av denne semifinalens låter som liksom skal være bedre kvalifisert enn Tooji sin låt.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.