Bare timer til det braker løs

Da er snart siste generalprøve for første semifinale ferdig. Litt underlig at det faktisk er valgfritt om man vil bruke kostyme eller ikke. Det fleste velger faktisk ikke. Og enkelte nummer blir ikke det samme i utvasket jeans som i pen kjole.

Heldigvis ser det ut som om alle har stemmebåndene inntakt og det er jo bra for dem. Om noen timer er dessverre årets Grand Prix-eventyr over for åtte land.

Jeg er vel for øvrig fortsatt enig med meg selv av følgende land går videre:

Island
Hellas
Albania
Romania
Kypros
Danmark
Russland
Ungarn
Moldova
Irland

Det eneste jeg ser som mulig kandidat og som dermed har vokst litt hos meg er Belgia. Hvis hun har full stemmeklaff så kan hun kanskje lure seg inn i finale. Forhåpentligvis gjør hun det på bekostning av Danmark, eller dessverre Ungarn. Ellers er jo Hellas og Kypros passe like låtmessig, så kanskje de stjeler stemmer fra hverandre og bare den ene går videre?

Om noen timer vet vi svaret på dette spørsmålet, etter min mening er der sånn 6-7 sikre land. Jeg tror at Albania, Danmark, Ungarn og muligens Moldova er på usikkerlisten for meg. Vi får se hva Europa sier til disse 18 låtene. Iflg. opplysninger jeg har fått kommer Albania bare til å bruke jury da det har vært en tragisk bussulykke der i dag, men cirka 12 studenter som har forulykket.

Hvis jeg skal tippe mulig overraskelser så tror jeg det kan være at Island ryker og at Montenegro kvalifiserer seg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.