Potetene er i jorda

Helt siden jeg så artikkelen om bestemødrene fra Russland har det bekymret meg at de var redd for at de ikke skulle ha tid til å få plantet årets potetavling. Jeg så får meg en hel vinter for dem uten poteter, og uten poteter er livet ikke verdt å leve synes noen. Vel jeg er en av de som sverger til lavkarbo så jeg hadde nok klart meg.

Uansett, på den, til nå best besøkte pressekonferanse spurte jeg dem faktisk om de hadde fått potetene i jorda. Og det hadde de, så pust ut, den saken er i boks. Alltid kjekt med bekymringer man kan rydde av veien.

Det er faktisk ganske slitsom for en artist å ha øvedag i dette sirkuset og det faktisk veldig mye de skal igjennom før de kommer på pressekonferansen. Så en av bestemødrene holdt faktisk på å sovne under pressekonferansen. Nå er den heldigvis over de tar seg nok en middagshvil nå kjenner jeg dem rett.

Har ellers gått glipp av Østerrikes øvelse, Ungarn har er låt jeg i grunn liker, men en ordinær band-fremføring av en låt er ganske så kjedelig i ESC anno 2012.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.