Living for (Stella)music

Som du fleste andre må jeg nok beskjemmet innrømme at Stella Mwangi var ett rimelig ubeskrevet blad for meg inntil det ble kjent at hun skulle være med i den norsk Grand Prix. Men, jenta har vært artist noen år nå og gav ut CD allerede i 2008.

Det heter seg at det tar tid å bli profet i eget land, nå har riktignok Stella hatt stor suksess i sitt opprinnelige hjemland Kenya og andre land i denne regionen kjent somØst-Afrika. Viste du forresten at Stella heter Nyambura til mellomnavn og at hun også har brukt artistnavnet S.T.L?

Vel, nå har jeg kjøpt CD’en til Stella og dette er kul musikk. Jeg har vel i grunn alltid likt sånn «snill» rap der man faktisk kan høre hva artisten sier. Så innkjøp av dette albumet er absolutt å anbefale. Og ryktene sier at Stella jobber med sitt neste album, og vi gleder oss ikke sant?

Og ellers så ligger faktisk Stella på toppen av de fleste bettinglister akkurat nå, men vi skal roe oss ned og titte mere på disse listene når alle låtene er kjent om noen ukers tid. På en av listene må du satse 97 kroner for å få tilbake 100 kroner på at Stella ender topp-4 i finalen….morro!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *