Trekning semifinaler

Sånn helt ut av det blå (på en måte, det var planlagt) har det vært trekning for hvilken semifinale og også hvilken del av semifinalene de landene som må gjennom det skal være med i.

Og for Norges del så skal vi synge i første halvdel av den første semifinalen som avholdes 10.mai. Med andre ord vi kan få alt fra startnummer 1 til 10 i den semifinalen.

Og sånn uten å ha hørt så altfor mange låter ser nok denne semifinalen sterkest ut. I denne semifinalen deltar foruten Norge de nordiske landene Finland og Island og det er jo hyggelig. Verre er det vel at såpass vanligvis sterke ESC-nasjoner som Armenia, Georgia, Tyrkia, Serbia, Russland, Azerbaijan og Hellas er med her. Disse landene har en «stygg» tendens til å nesten alltid gå til finalen og det gjør nåløyet for de andre litt tynnere er jeg redd.

Men, dette er som dere skjønner høytflyvende tenking og av de andre landene som er våre konkurrenter har vi allerede hørt Albania og Sveits og ingen av dem har skremt meg så langt.

Nå har jeg nevnt nesten alle konkurrentene våre, så da nevner jeg resten: Polen, Kroatia, Litauen, Ungarn, Malta, San Marino og Portugal. Selve startnumeret blir ikke trukket før i mars såvidt jeg vet.

Våre venner fra Danmark og Sverige er møter hverandre nok engang i andre semifinale som avholdes 12.mai.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *