Forhåndsmening om delfinale 2

Sitter og hører på låtene til delfinale 2 og får vel ha en forhåndsmening. Som vi så forrige lørdag kan en låt endre seg veldig med en god (eller dårlig) fremføring.

1  Pernille & Marius

Får litt Grease-følelse her ja, typisk gladlåt og klarer disse to å formidle den stemningen kan dette bli riktig så bra

2 Babel Fish

I grunn en deilig låt med de melankolske undertonene jeg bare elsker. Og dette kan vel også kalles en typisk lighter-låt, så frem med lighteren Florø-publikum.

3 Marika

Bruker litt tid på å komme igang, men når det først starter er det full pakke. Spent på om energien i denne låten kommer frem på scenen, uansett er dette min personlig favoritt i denne delfinalen.

4 Isabella

Trygt og godt det her, men denne låten klarer ikke helt å fange meg er jeg redd. Det skjer litt for lite å låten til at den skal bli skikkelig interessant.

5 Endre

Tja, hva skal man si her, klarer ikke helt å henge denne på noen knagger heller og den blir etterhvert en smule intetsigende. Men, med tonnevis av sjarme kan mye repareres…..

6 Hanne Sørvaag

Hmm, tredje låt på rad som tenderer mot det intetsigende, dette klarer ikke å begeistre meg er jeg redd, men det er jo mange rundt i det langstrakte landet vårt som liker slik musikk da…..

7 Mimi Blix

Skal Mimi bli den 15ende som går direkte til finalen som siste artist ut i en delfinale? Mye mulig, men heller ikke her med en uptempolåt blir det skikkelig party. Tar ikke helt av dette nei.

I grunn veldig åpen delfinale dette også, her må man levere full pakke på scenen for i det hele tatt ha en sjanse. Og tipping denne gangen blir Lotto de luxe.

Jeg satser på Babel Fish og Mimi til finale, mens Marika + Pernille & Marius til siste sjansen i en finale som i bunn og grunn er veldig jevn.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *