Let the party begin

Nytt år og nye muligheter heter det seg og med Grand Prix betyr det 21 ferske nye låter. Får vel komme med en kommentar til låtene sånn i plateversjon som vi har dem nå:

1 Carina Dahl

I utgangspunktet en ganske så ordinær europoplåt, men med et heftig sceneshow kan dette bli ganske så bra. Og Carina ser ut som om at hun er damen til å gjøre akkurat det.

2 Use Me

Unge kjekker gutter som synger en smårocke låt. Man får håpe at sjarmen deres slår den nervøsiteten de sikkert har. Som låt tar den liksom ikke helt av etter min smak.

3 Helene Bøksle

Her hensettes man straks til innimellom bakkar og berg. Helene har en fortryllende stemme og dette er det man kunne si en sikker vinner i norsk GP-sammenheng. I grunn den eneste låten jeg er sikker på går rett til finalen.

4 Sie Gubba

Låten er vel etter min smak like «si» som gruppenavnet skulle tilsi. Men, dette er musikk som har en stor og entusiastisk tilhengerskare og de har hjemmebane sammen med Carina så her kan det skje ting.

5 Gatas Parlament

Hovedbudskapet i sangen kan vi vel alle av og til være enig i. Men, denne rap’en blir litt treig og lite festlig. Og bare så det er sagt, dette er IKKE første gang det er rap i MGP.

6 Sichelle

Ett frisk pust etter treg rap. deilig med slik musikk på norsk og hvis Sichelle får opp dampen på scenen kan dette bli svært så bra dette. Tror nok hun gjør det bedre enn forrige gang ja.

7 Åste & Rikke

Slik musikk er kul nok, men har vel aldri fungert på MGP-scenen. Til det blir den litt for treig og da nytter det ikke helt at damene har stemmer som imponerer.

Uten å ha sett dem på scenen tipper jeg Helene Bøksle og Sie Gubba til finalen og Use Me og Sichelle til siste sjansen.

Men, her er det i grunn ganske så åpent (bak Helene Bøksle) så dettan vært spanande…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *