Da er vi i gang dere

Med julepynten godt plassert tilbake på loftet er det rett frem med Grand Prix-glitteret istede.  Fortreffelig med en slik overgang spør dere meg.

I dag var vi på opptak for et Vorspiel-program som sendes på lørdag på P1 før finalen. Og det programmet under ledelse av Hanne Hoftun, men Per Sundnes som sidekommentator/syvende far i huset så blir dette riktig så fortreffelig. Her kommer det gode gamle GP-schlägers og noen av artistene som skal opptre samme kveld slår til med sin versjon av en gammel GP-sviske. Og det er som seg hør og bør også GP-quiz med til tider tvilsomme svar og fremgangsmåter for å komme frem til riktig svar. Det er liten tvil om at det skapes en veldig fin ramme for de konkurrerende artistene å være i den uken de er med i GP-sirkuset. For de drar til Ørlandet allerede på onsdag de. Og uansett utfall på lørdag tror jeg de alle vil ha det gøy der borte. Høydepunktet for meg i denne sendingen er forøvrig Helen Bøksles norske versjon av vinnerlåten fra 1996 – The Voice. Nydelig utført…..

I dag har alle fått muligheten til å høre på 30-sekunders snutter av de 7 første låtene. Litt for enhver smak skulle man kunne si og her kan det bli spenning om hvem som får direktebillettene til Oslo Spektrum og hvem som får seg tur til Sarpsborg første helgen i februar. En såpass liten snutt av hver låt gir ikke låtene fullt rettferdighet og vi vet jo ikke enda hvordan låtene vil «se ut» på scenen og da kan låter både vokse og falle helt gjennom som vi alle vet.

Ihuga GP-fans over hele verden har naturligvis fått med seg at de første GP-låtene er tilgjengelig og når man leser reaksjonene der kan det virke som om at Helen Bøksle og Sichelle er de store favorittene til å gå rett videre til finalen. Men, nå er det nå engang bare oss bosatt i Norge med norsk telefonnummer som kan stemme og det er jo ikke sikkert at den norske smaken er lik den utenlandske.

Har ikke helt klart å bestemme meg for hvilken låt jeg liker best så det må jeg nesten komme tilbake til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *