Let the show begin

Endelig er det Melodi Grand Prix på norsk TV.

Vel, egentlig har det vært igang en stund nå. Det faktum at låtene og albumet kunne lastes ned for noen uker siden og spilles fritt på radio har fått konsekvenser. Noen av låtene spilles til stadighet og på nedlastingslisten finner vi GP-låter og det før de har blitt fremført. Det er intet mindre en fantastisk.

Men, nok om det over til kveldens show. Siden det finner sted rimelig nært Oslo vil det være en ganske stor gruppe fra Grand Prix-klubben tilstede for å bivåne dette og deriblandt meg.

Som tidligere år skal jeg prøve og tippe resultatet så få vi se senere i kveld hvor rett jeg får. Det er en slik variasjon på låtene i år at det blir vanskelig å tippe hvem som går videre.

Surferosa – Knalltøff start på årets Grand Prix og vi vet alle at Mariann Thomassen ikke vil stille med er kjedelig kostyme. Jeg liker låten og tror at den vil gå rett gjennom hos det norske folket.

 Chicas del Coro – Kul låt, men kanskje mere en show-låt, enn en GP-låt. Her må de ha et bra show hvis det skal fenge det store publikummet.

 Kesera – Rap på norsk er i grunn ganske så kult og slår Kesera-gutta på sjarmen kan dette også nå ganske så langt ja.

 Espen Hana – Jeg er redd denne balladen blir litt for kjedelig i denne sammenhengen og Espen skal nok få slite for å gå videre er jeg redd.

 Charite – Nok en gang tror jeg at vi har en låt som ikke vil bli langt spesielt mye merke til. Den gir meg så lite liksom.

 Thomas Brøndbo – Dette er musikk jeg kan styre min begeistring for, men her stiller jeg nok i mindretall. Dette går hjem hos mange.

Velvet – Britney Spears ville ikke ha denne låten, så det spørs om det norske folk vil ha den da. jeg liker den ihvertfall veldig mye og det er nok min personlige favoritt i kveld.

Jeg tipper Surferosa og Thomas Brøndbo til finalen og Velvet og Kesera til Andre sjansen selv om jeg personlig skulle ønske at det ble omvendt av det jeg tror + at Thomas Brøndbo kunne vært byttet ut med hvilken som helst av de som jeg ikke tror går videre.

 Kos dere masse i kveld og stem masse!!!!!

Etter showet får vi krysse fingre for at enter Maria Haukaas Storeng eller Blacksheeps vinner Spelemannsprisen for årets låt. Det hadde gjort dagen i dag perfekt.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *