For en start

Da var første delfinale ferdig og for en start det ble.

Maria og Per var fremragende programleder og Maria kom fra sin jomfrutur i dette gamet med bravur. Og i år var det bort med mørk scene. Årets Grand Prix-scene var rett og slett dritkul. Bra jobba NRK.

Jeg slenger terningskastene mine med en gang jeg.

Sang 1 – Surferosa 

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Vi viste det ville bli full fart på dette bidraget og Surferosa skuffet ikke nei. En låt med skikkelig trøkk og Mariann Thomassen viste at hun er en flott artist som kan synge. Kostymet var akkurat så ekstragavant som jeg hadde ventet, men jeg hadde kanskje ventet noe enda kulere kanskje. Greit nok at den «bare» kom til Siste Sjansen.

Sang 2 – Chicas del Coro

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 6

Deilig med en skikkelig gammeldags låt og så flott at det ikke var spart på noe i fremføringen, verken på kostyme eller utstyrsfronten. Men, slike låtere er dog litt for umoderne til at det jevne GP-tilskuer skal like den godt nok til ett videre Grand Prix-liv. Skiielig synd at denne ikke gikk videre.

Sang 3 – Kesera

Låt 5 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Endelig rap i norsk Grand Prix, men dessverre så er nok ikke Grand Prix klar for denne musikkarten her i Norge heller. Veldig synd spør du meg, for dette var en kjempekul låt. Kult også med Anita Hegerland. Kostymemessig var de vel kanskje veldig urappede påkledd?

Sang 4 – Espen Hana

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Jeg liker nå engang slike låter og Espen gjør maksimalt ut av denne låten, men i mine øyen mangler han en god del sjarme for at han skal nå helt ut til den gemene hop. Men, noe riktig må han ha gjort siden han kom seg til siste sjansen. Det skal han være veldig fornøyd med.

Sang 5 – Charite

Sang 2 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Til tross for at Charite gjør sitt maksimale så er og blir denne låten nokså kjedelig ja. Med, noen  flere år på baken kunne nok Charite gjort enda mere ut av denne låten men i grunn tror jeg vel at knapt noen artist kunne reddet denne låten fra den sikre Grand Prix-død. Ingen overraskelse med andre ord at den røk ut. Kult kostyme dog.

Sang 6 – Thomas Brøndbo

Låt 1 – Fremføring 3 – Kostyme 1

Makan til intetsigende og trist låt skal man lete lenge etter. Og teksten er vel ikke det store høydepunktet nei. Dette er som dere skjønner en type musikk som ligger ganske så langt fra mitt musikalske hjerte, men dette til tross Thomas sin låt fant frem til så mange hjerter at han gikk rett til finalen. Og kostymemessig, ikke kle deg som en 75-åring neste gang please.

Sang 7 – Velvet

Låt 6 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Dette var rett og slett bare og bra og veldig kjekt at dette var min favoritt nå i kveld. Ikke siden Gina G har vi sett kortere kjoler på en Grand Prix-scene.  Og når disse jentene i tillegg til å være veldig pene også kan synge så kan det knapt nok gå galt. Særdeles fortjent plass rett i finalen. Disse jentene kan definitivt kjempe om Moskva-billett ja.

Jeg tippet Surferosa og Thomas Brøndbo til finale og fikk dermed 50% rett. Velvet som jeg tippet til Siste Sjansen gikk rett til finalen (hurra) og Kesera røk dessverre ut. Jeg kan vel ikke si at det var en stor overraskelse at Espen Hana fikk billett til Siste Sjansen, men en rett i kveld er litt slapt av meg.

Den største gevinsten i kveld er uansett at NRK har gitt 100% for å lage ett kjempeflott Grand Prix-show og de har lykkes med det 100%. Jeg gleder meg til neste lørdag allerede. Sa jeg forresten at jeg var i salen i dag, det var en kjempeflott opplevelse.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *