Så var vi igang igjen

De siste ukene har det gradvis blitt avslørt noen av de som har komponert låter til neste års norske Grand Prix-finaler. Og for ikke å snakke om alle rykter som går om hvem som skal fremføre disse låtene.

I fjor ble jeg invitert hjem til Per Sundnes for å få høre låtene før de blir allment kjent. Og jammenta fikk jeg den samme hyggelige invitasjonen i år også.

Nå har jeg vært den og ja nå har jeg hørt låtene. Jeg kan naturligvis ikke avsløre noe om hvem som skal synge, det er det enda noen dager til NRK gjør og jeg måtte lov Per at jeg ikke skulle avløre noe og den lovnaden skal jeg naturligvis holde.

Men, noe kan jeg da avsløre. Nok en gang her de som har valgt låtene plukket frem en bukett av låter som fyller de fleste spektre innenfor pop-sjangeren. Her er noe for enhver smak og de fleste aldre. Sånn gjennomsnittelig er vel låtene en smule mere ungdommelige enn de har vært før, men ta det med ro, godt voksne får også «sine» låter.

Så alle GP-fans gled dere til dere får høre låtene. Blandt de låtene jeg fikk høre mener jeg at det er en 4-5 låter som vi med stolthet og forventning kan sende til Moskva i mai neste år.

Morten Thomassen

Leder Grand Prix-klubben

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *