2.semifinale bedømmelse av låt 11 – 19

Halvveis i andre semifinale og humøret er fortsatt like upåklagelig

Melodi 11 – Kroatia – Kraljevi Ulice & 75 Cents

Låt 6 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Dette er min oase i årets Grand Prix. En utrolig deilig låt og lucky me har funnet den siste CD’en med dem. Endelig noen som fremfører en låt og disse gutta har gjort det noen år. Og rapperen 75 cents, alle andre rappere når han opp til lilletåa, ingen er kulere enn han. Bare fantastisk det hele!

Melodi 12 – Bulgaria – Deep Zone & Balthazar

Låt 3 – Fremføring 3 – Kostyme 5

For første gang i verdenshistorien brukes en scratchegitar på scenen. Wow, liksom, for låten i seg selv er en masete liten sak som har sine OK øyeblikk, men stort sett blir en smule masete. Men, kul kjole på dama da.

Melodi 13 – Danmark – Simon Mathew

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Synge kan han, men for meg virker han litt sjarmløs på TV (og jeg har truffet han og han er ikke det altså). Men, dette er en typisk sing-a-long låt som jeg håper vil friste mange nok rundt omkring i Europa til å stemme på han. Ungdommelig og OK kledd.

Melodi 14 – Georgia – Diana Gurtskaya

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

En litt pompøs fredsang, men Diana greit nok at du er blind men svart kostyme er jo helt kræsj som kostyme i en fredssang, men heldigvis skifter hun til hvitt kostyme og det er jo bra. En annen sak er om Votes Will Come til dette bidraget.

Melodi 15 – Ungarn – Csézy

Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

En straight forward ballade, men for meg så skinner denne litt gjennom . Sangerinnen klarer å få frem den rette stemningen for denne låten og hun løfter den mange hakk. Floty kjole også. Dette års positive overraskelse?

Melodi 16 – Malta – Morena

Låt – Fremføring – Kostyme

Denne låten hadde potensiale, men noen har skjært seg her. Dette blir veldig masete og Morena som beskrives som Malta’s største vulkanutbrudd er en tam liten kinaputt på scenen. Og sort er fargen på lava og ikke vulkanutbrudd.

Melodi 17 – Kypros – Evdokia Kadi

Låt 1 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Jeg har ikke mot gresk musikk i det hele tatt, men dette greskkypriotiske showbidraget ligger langt over min fatteevne er jeg redd. Og jeg er redd jeg ikke er veldig spesiell her. Det blir nok semifinale fatale for Evdokia er jeg redd.

Melodi 18 – Makedonia – Tamara, Vr?ak & Adrijan

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 1

Låten er vel helt grei den, men hva tenker den kvinnelige sangeren når hun stiller i svart aftenkjole på en hip-hop låt? Dette blir veldig forstyrrende for meg, men Makedonia har en forunderlig evne til å gå videre til finale og klarer det nok denne gangen også.

Melodi 19 – Portugal – Vânia Fernandes

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Denne låten er en stor fan-favoritt, men jeg er ikke med i den fan-gjengen. Den blir ypperlig fremført, men det portugisiske språket som er utrolig vakkert bruker og falle igjennom i Grand Prix. Og når man synger om havet stiller man bare ikke i sort kjole.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *