Tett og klam dag

Sjelden har det vel vært tettere og klammere i Grand Prix enn i dag. Det er drepende varmt ute og inne på pressesenteret er det ikke mindre varmt i dag nei og siden tiden snirkler seg mot kl.21:00 når de 19 første semifinalistene skal kjempe om de ti første plassene i finalen blir det garantert ikke mindre klamt utover kvelden nei…

I dag hadde jeg knapt nok gått ti meter inne på pressesenteret før jeg ble intervjuet av gresk TV. Jeg måtte synge den norske sangen og den kvinnelige intervjuereren kvitterte med den greske låten. Og vi ønsket hverandre lykke til. Deilig med god gammeldags Grand Prix-ånd.

Bare så det er sagt, jeg var på åpningsfesten. Det var en varmt og klam opplevelse i det som engang var Jugoslavias offisielle storstuen. Men andre ord ett kommunistisk palass, men det var faktisk stilig innvendig.  Vår kommentator Hanne Hoftun vurderte sterkt å stjele ett par av de kule stolene som var der.

I går kveld droppet jeg den andre generalprøven til fordel for islandsk fest. Og det var skikkelig fest. Euroband hadde en times konsert med bare gode gamle Grand Prix-svisker så det var en sann fryd for en med stort Grand Prix-hjerte.

Nå skal jeg nok en gang se semifinalen sittende i en Saccosekk på TV-skjermen.

Ellers kan jeg opplyse at i en avstemming i BBC kom Norge på en flott 9.plass. Topp ti listen så slik ut:

1. SWEDEN

3. SWITZERLAND

5. RUSSIA

7. ARMENIA

9. NORWAY

2. UKRAINE

4. SERBIA

6. PORTUGAL

8. ICELAND

10. GREECE

Her har de hatt en fra hvert land som har stemt. Tror nok ikke den endelige listen blir helt slik, men men.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *