Det tetner til

Da er siste generalprøve før semifinalen over. Og som forventer gikk det kjempebra for Norge. I grunn er jeg egentlig enig med meg selv om hvilke ti land som går videre.

Siden siste blogg har jeg vært intervjuet av Nordlys, TV Norge og P4, jeg må jobbe for å spre det glade Grand Prix-budskapet. 

Det er tydelig å se at alle artistene har fått økt adrenalinnivå siden den generalprøven jeg så i går og det skulle da bare mangle. Dette er en meget åpen semifinalen og det vil garantert komme overraskelser.

Det største problemet etter mitt syn er at det har vært så få mennesker som har sett på generalprøvene. Det har vært temmelig glissent mellom benkeradene. Da spørs det hvilken av kveldens artister om får litt hetta når salen i kveld forhåpentligvis er stappfull. Maria er heldigvis vant til et fullt Oslo Spektrum så den brasen burde hun klare bra.

Til slutt en kommentar til en som ikke likte at jeg kalte salen hvor åpningspartyet var ett kommunistisk palass. Det var faktisk serberene selv som kalte det for dette….

Uansett kos dere i kveld, dette blir gøy, jeg er meget overbevist om at vi vil gå videre så alle nordmenn vil gå til sengs i kveld med ett smil om munnen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *