Dommen over 1.semifinale – Melodi 11 -19

Da var lyden tilbake og vi kan fortsette.

Melodi 11 – Irland – Dustin the Turkey

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 6

Starter veldig mørkt, men så er det full show med farger og fres. Dette skal liksom være morsomt, det spørs om resten av Europa lar seg fornøye av dette. Men, kostymemessig ruler de!!!

Melodi 12 – Andorra – Gisela

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 5

Du grønne glitrende hva er det hun har på hodet. Hodepynten tar all min oppmerksomhet fra låten, men den lille oppmerksomheten jeg klarer å gi den er at hun synger litt strevsomt  Dette blir litt masete, men kjolen hun har på seg er av det sexy slaget ja.

Melodi 13 – Bosnia & Hercegovina – Laka

Låt 1 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Stiller med ett helt brudefølge der han dukker opp fra vaskefatet… Noen synes kanskje dette er veldig kult og dem om det, for meg blir det bare underlig og sært og det musikalske verdien for meg av dette er ganske lik null. Bare sært. Gjem deg bak klesvasken du Laka.

Nå er det nok en gang noe som ikke fungerer og vi har nok en pause…….

Melodi 14 – Armenia – Sirusho

Låt 4 – Fremføring 2 – Kostyme 4

Dette er en catchy låt, men selv om Sirusho er smellvakker fremstår hun som temmelig sjarmløs for meg. Her skulle det ost med forførerhet, men det blir litt kjedelig i grunnen. Veldig kul kjole, men litt fargeløs for denne låten.

Melodi 15 – Nederland – Hind

Låt 4 – Fremføring  5 – Kostyme 5

I motsetning til Sirusho er Hind både vakker og sjarmerende. Fremstår som mystisk og eksotisk og dette er en av denne semifinalens overraskelser for meg fremføringsmessig. Og prisen for kveldens høyeste splitt går definitivt til Hind.

Melodi 16 – Finland – Terasbetoni

Låt 5 – Fremføring 3 – Kostyme 5

Mørkt, rått og skikkelig heavy. Dette kan finnene til gangs, men jeg er stygt redd for at dette ikke går hjem i de Europeiske hjem på en tirsdagskveld. Til det er fremføringen for kjedelig er jeg redd. Men, kostyme er en rocker verdig.

Melodi 17 – Romania – Nico & Vlad

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme (Dama 6 Mannen 1) dvs 4

En såkalt stor ballade ypperlig fremført. De to sangerene starter sanger langt fra hverandre og ender i hverandres armer til slutt. Søtt som bare det, men når den kvinnelige artisten er påkledd en så flott kjole burde den mannlige artisten stille du i noe annet en jeans….

Melodi 18 – Russland – Dima Bilan

Låt 2 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Dima ligger og vrir seg på gulvet i begunnelsen av låten. Kan det skyldes den tamme låten han må fremføre? Når han endelig kommer seg på bena vakler han til isbanen der den temmelig malplasserte isdanseren gjør sine ting. Legg til dårlig engelskuttalelse og overdrevent dramatisk fremføring og man skjønner at han må rive av seg skjorta ved slutten av låten.

Melodi 19 – Hellas – Kalomira

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Dette blir en overdose av sukkersøtt rosa og jammenta skifter hun kostyme midt under låten. Jenta har fått overdose av Britney og Beyonce-videoer i sin barndom og her kommer resultatet av det.  Men, gud bedre hun gjør det veldig bra og har tonnevis med sjarm. Og kjolene kunne vel alle 12-årige jenter drept for…

Noen helt forferdelig skal gå galt hvis ikke Norge skal klare og kvalifisere seg fra denne semifinalen. Jeg klarer faktisk ikke å se en grunn til at det ikke skal skje. La oss håpe at den grunnen ikke finnes……

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *