Sånn går nu dagan

Vi er inne i siste dag med enkeltøvelser for deltaerlandene.

Dagen startet med Georgia. Diana forsøker så godt hun kan, men jeg tror nok dessverre ikke hun når frem med fredsbudskapet sitt.

Ungarn har faktisk en låt som vokser litt. En rimelig straight-forward ballade uten for mye fiksfakserier.

Den maltetiske låten er en nedtur. Artisten beskriver seg selv som ett vulkanutbrudd, men jeg er redd den vulkanen ikke har vært aktiv på veldig mange år.

Kypros sin låt anseer jeg som totalt sjanseløse i år. Den er altfor gresk til  det hele tatt å ha en sjanse her.

Makedonia stiller med en hip-hop/poplåt og da blir det bare feil når den kvinnelige artisten stiller i svart kjole….

Siste land ut i 2 semifinale er Portugal. Har vel en stygg følelse at denne også vil slite med å komme seg videre.

Skal se på tre av de fire store sine øvelser før jeg tar kvelden i dag. Må til hotellet for og gjøre meg istand til åpningsfesten. Litt rart i grunn å ha åpningsfest når jeg hart vært her over en uke allerede…..

Storbritannia har den mest fargerike scenen, men det hjelper så lite når fremføringen er grå og trist. Dette er jo egentlig en ganske kul discolåt, men istede for å pøse på med dansere så har sangeren et kjedelig band med seg på scenen.

Tyskland er en ganske så seigsuppe av en låt. En av jentene i kvartetten må øyensynlig være syk for på denne øvelsen er de bare tre på scenen og hun fjerde er midlertidig erstattet med en av koristene. Vi får håpe hun blir frisk til neste gang hun skal øve på generalprøven for finalen neste fredag.

Frankrike er en kul låt og hadde en kul video. Dessverre er sceneopptredenen så lang fra kul som man kan komme spør du meg. Trist. dette kunne vært en høydare…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *