Partyboystempelet gjenopprettet

Siden det ikke har vært så mye party på meg inntil i går har jeg liksom vært redd for at mitt rykte som partyboy skulle blekne totalt. Men, ro ned, i går danset jeg på Euro-klubben til the bitter end. Og som alle som liker GP-musikk vet, det fins ikke bedre dansemusikk enn gode gamle GP-låter.  Og DJ’ene som var Sør-Afrikanske av alle ting kunne sine ting de.

Ellers så har vi altså snudd bunken og begynt med andre øvelse for alle semifinalelandene. Og om to dager får de 4 store + Serbia sin første øvelse. Akkurat nå øver Montenegro og med unntak av at de i dag øver i scenekostymene sine, så er det ikke mye fremgang å spore der akkurat. Men, hvis det er flere land som har tenkt å øve med scenekostymene sine kan jo det være dagens opplevelse. Men, uansett dagen største opplevelse blir vel uansett når Norge øver kl.16:20. Vi satser på fremgang fra forrige øvelse som var neste perfekt.

Nå har jammenta Israel startet sin øvelse de også. Boaz er en søt gutt han, men på TV-skjermen fremstår han dessverre som ganske sjarmløs og det er i grunnen synd, låten er ikke så hakkende gærn i grunn.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *