Litt av hvert på scenen

Det har øyensynlig blitt bestemt at alle må gjennomføre andre prøve i fulle kostymer.

Den estiske fremføring er veldig lik den vi så på forhåndsvideoen. Moldova har tatt med seg kosedyr og sofa på scenen. San Marino er temmelig kjedelig i sine hvite dressjakker, mens sangerinnen i Ishtar har pønta seg med rød og hvit kjole. Hun ser faktisk ut som en polkagris…..(fargemessig ikke utseendemessig da…jenta er søt hun)

Selv har jeg fått i meg litt mat og er klar for snart å dra bort til hallen for å se på Norge gjennomføre sin andre prøve. Det er vel i grunnen litt åpenbart at det ikke er mange høydepunkter i den første semifinalen før rimelig langt uti i den. Noen av de andre her på pressesenteret påstår at Norge er denne semifinalens første høydepunkt.

Ellers er det en avstemmming blant alle som er her om hvilke ti land som går videre fra hver semifinale. I vår semifinale leder Hellas foran Russland og Israel. Og på en trygg fjerdeplass kommer heldigvis Norge. Nærmeste konkurrent bakfra er Slovenia. Personlig tror nå jeg at blant disse skal Israel slite en god del for å holde på de posisjonen de har på denne listen.

I den andre semifinalen er det Sverige og Ukraina som kjemper om førsteplassen.

Kommer tilbake når Norge har øvd.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *