Da får Kongsvinger artistene sin dom

Da får jeg vel slenge noen terningkast på Kongsvingerartistene også.

Zuma – Always Always – 4

God gammeldags nostalgisk 80-talls disco dette og låten fungerer bra den. For oss som har opplevd åttitallet bringer dette frem minner. Men, her vil mye stå og falle på fremføringen på scenen.

Cube – Would You Spend The Night With Me – 2

De spør et spørsmål og mitt svar er nok dessverre NEI. Dette er en veldig ordinær poplåt, selv om de prøver å sprite den litt opp med noen effekter. Uansett, jeg tror de skal slite med å få denne låten videre.

Anne Hvidsten – A Little More – 2

Denne typen køntripop faller ikke helt i min smak, men noe sier meg at Anne kan levere på scenen og da stiger sjansene betraktelig. Og denne typen musikk faller i smak, det viste Tinkerbells i forrige uke.

Crash! – Get Up – 4

Disse gutta sparer ikke akkurat på kruttet og det er bra. Årets låt har ikke helt samme appell som fjorårets bidrag spør du meg, men jeg tor nå at dette vil holde i massevis for dem. Og her snakker vi favoritt til å vinne finalen i Spektrum

Sven Garås – I’m In Love – 4

Egentlig en søt liten ballade dette. Men, nok en gang vil det stå på fremføringen og klarer Sven brasene her kan dette gå bra. Siste fredag viste at ballader er noen det norske Grand Prix publikummet vil ha.

Maria Haukaas Storeng – Hold On Be Strong – 5

Senja’s store datter er jeg helt sikker vil fremføre denne låten på en fremragende måte. En utrolig voksen låt Mira Craig skrev da hun var 15 år. Eneste ankepunkt er hvordan denne typen låt vil slå an. R&B/Soul er vil vel ikke akkurat overforet med i Grand Prix.

Jeg tipper at Crash! og Maria går direkte til finalen, mens Anne og Sven får billettene til Sistesjansen. I Kongsvinger sitter jeg i halle så det blir gøy å oppleve artistene live.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *