Gratulerer Ann-Mari og Veronika

Så fikk jeg altså rett. Begge mine 2 favoritter gikk videre. Jeg flink. Når det gjelder Sistesjansen derimot var det totalbom. Men, jeg er glad for det. Hva synes jeg så om showet. Jo, jeg er litt lei meg for at NRK fortsatt har denne hangen til mørk scene. Når da i tillegg de fleste artistene velger å stille i mørke kostymer blir det noe dystert over hele TV-sendingen. Jeg trodde Grand Prix skulle være glitter, farger og glamour, men det så vi lite til i den første delfinalen. Men, NRK det er fortsatt tid å skjerpe seg. Jeg får vel slenge noen terningkast over hvordan artistene gjorde det.

Podium

Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 5

En sterk fremføring av beste rockeslaget. Her var det fullt trøkk fra første stund så det formelig sprutet av dem. Disse gutta har rocket før  det var helt tydelig. Og hva skal en rockegruppe kle seg i enn rockede klær?

Ann-Mari Andersen

Sang 5 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Her ble jeg litt skuffet over fremføringen. Selv om hun synger på samisk og det låter eksotisk så gav ikke denne låten meg en veldig samisk følelse  akkurat, Og hvor fant hun den utdaterte kjolen da. Bakerst på et stativ på Fretex?

Nicolas Carlie

Sang 2 – Fremføring 5 – Kostyme – 4

Han hever låten med mange hakk med en veldig sterk fremføring på TV.  Power-ballader er veldig vanskelig å fremføre bra på TV og Nicholas var hadde dessverre ikke det kaliberet han trengte for å få det til. Slike låter passer best på radio er jeg redd. Helt greit kostyme.

Michelle

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 6

Den dama er hot på scenen så det holder og fremføringen var veldig sofistikerte, Men, at hun hadde vært med i Dansefeber var ikke akkurat fremtredende. Sexy gange på scenen + litt vrikking på rumpa kvalifiserer ikke til betegnelsen dans hvis du spør meg. Låten tapte endel på den stillestående fremføringen. Men, kostyme hun hadde på seg, oh la la sexy!

Tinkerbells

Låt 2 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Glade køntri-jenter som Norge viste seg å sette pris på. De kjører på med tonnevis av sjarme. Musikkstiel er ikke den jeg liker best, men her er jeg i mindretall det er helt tydelig. Flotte kostymer som stod veldig bra til låten.

Veronika Akselsen

Låt 6 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Dette er en utrolig vakker låt og Veronika klarer på en eminent måte å formidle denne triste låten.  Hele settingen på scenen er så utrolig bra. Men, Veronika mørkbuksedress med litt glitter. Trist kostyme spør du meg.

Flott at mine to favoritter gikk til finalen, men bruk de neste ukene Ann-Mari og Veronika til å finne flottere kostymer.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *