En julegave på forskudd

I dag var jeg så heldig at jeg ble invitert hjem til neste års programleder Per Sundnes for å få en eksklusiv forhåndslytt på neste års norske Grand Prix-låter. Men, siden de enda er hemmelige, så måtte jeg love dyrt og hellig å ikke røpe noe om låtene.

Men, generelt kan jeg si at sjelden har det vært større bredde blandt de deltagende låtene. Her er de aller fleste sjangre representert og jeg mener at det er en mix av låter som et fint knippe av norske popkomponister har all grunn til å være stolt av. Forhåpentligvis får dette flere norske popkomponister til å ønske og være med på Grand Prix i etterfølgende år.

Jeg kan naturligvis ikke si noe om artistene heller, men her er det en spennende mix av kjente og ukjente artister. Vi får noen nye bekjentskaper som jeg gleder meg til å se på scenen. 

Per Sundnes kunne fortelle meg at når han ble spurt om han ville være programleder satte han som betingelse at hun skulle være involvert i utvelgelsen av låtene. Og han har brukt sine overtalelsesevner til å overbevise noen av de medvirkende komponister og artister til å ville være i Grand Prix. Godt jobba Per. Din entusiasme for Grand Prix er ubetalelig.

De mest innbarka GP-fans lurer på om jeg allerede nå har en formening om hvem som representerer Norge i Serbia neste år. Og det har jeg ikke nei. Det var ingen av de låtene jeg hørte som skilte seg ut som en klar vinner. Og med så mange sjangre representert er det umulig å si hvem som vinner. Her kommer mye å bli avgjort av hvordan låtene blir fremført. Spennede blir det uansett og alle GP-fans kan glede seg til neste år.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *